Címke: fejlesztés
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.03.31.

Nyárra kész a Radó-iskola mindhárom épülete

Jól halad a győri Radó Tibor Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény mindhárom épületének teljeskörű energetikai felújítása. Erről a fejlesztés kezdeményezője, a térség országgyűlési képviselője beszélt a Győr+ Médiának. Kara Ákos kiemelte, összesen közel félmilliárd forintból lesz esztétikusabb és jóval energiahatékonyabb a Radó, ahol kiváló szakmai munka zajlik.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.27.

A folyópart ékköve lesz az új rendezvényközpont

A vízisport centrum szomszédságában, a Töltésszer utcában épül a vármegyei önkormányzat új épülete. A modern rendezvényközpont funkciójában is egyedi megoldásokat kínál, de már most látható, hogy ha elkészül a Mosoni-Duna partjának egyik ékköve lesz a komplexum. A 800 millió forintból, európai uniós és a vármegye saját forrásából megvalósuló beruházás bokrétaünnepségét hétfőn tartották.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.03.24.

Elkészült a Kovács Margit iskola energetikai fejlesztése

Tulajdonképpen elkészült a marcalvárosi Kovács Margit Iskola több mint félmilliárd forintból megvalósuló energetikai fejlesztése, a napokban a műszaki átadás zajlik az intézményben. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő, a beruházás kezdeményezője számolt be a Győr+ Médiának. A politikus kiemelte, az elmúlt időszakban felértékelődtek az energetikai célú felújítások, aminek korábban modernizált Fekete Iskolában már mérhető eredményei vannak.

Szigeti Sándor 2023.03.21.

Megőrzi és megújítja Hajós örökségét a vízi élménypark

Kétszeres olimpiai bajnok tervezője volt az egykori győri strandfürdőnek, ezt az építészeti örökséget pedig a Modern Városok Programban megvalósuló Győri Vízi Élménypark óvja, megbecsüli, sőt új funkciókkal látja el.

Csapucha Adrienn 2023.03.21.

Dr. Pergel Elza: úgy működünk, ahogy kell!

Rádiónk stúdiójába látogatott kedd reggel dr. Pergel Elza. Az alpolgármester fejlesztésekről, közelgő beruházásokról is szólt a műsorban, de kollégáinak kitartó munkájáról, és a csapategység fontosságáról is beszélt a városvezető.

Mireider Máté 2023.03.17.

Már tervezik Győr és a régió közlekedésének jövőjét

Sajtótájékoztatót tartottak a győri városházán, ahol bejelentették: közel félmilliárd forintnyi támogatást kapott a város arra, hogy az elővárosi közlekedési koncepcióját elkészítse, hogy milyen irányba érdemes tervezni a következő években. Győrbe jelenleg nap mint nap több mint 30 ezer ember jár be dolgozni, tanulni, ügyeit intézni. Ezek a fejlesztési elképzelések a győriek és az ő életüket is könnyebbé teszik majd.

Győr+ 2023.03.09.

Audi Hungaria: új győri fejlesztések a konszern számára

Az Audi Hungaria nem csupán a világ legnagyobb motorgyára; a motor- és járműgyártás, valamint világszintű beszerzési, IT és pénzügyi szolgáltatások mellett magas színvonalú műszaki fejlesztéssel is foglalkoznak a vállalat munkatársai. A Győrben 2001 óta működő Műszaki Fejlesztés most új kompetenciákkal bővül.

Hirdetés