Hirdetés
Címke: fejlesztés
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2020.03.13.

Épül a kerékpárút

Megkezdődött a kerékpárút építése Győr és a világörökség részének számító Pannonhalma között.

MTI 2020.03.01.

Hétfőn elindul az azonnali fizetés

Hétfőn elindul az azonnali fizetési rendszer: a jelenlegi maximum négy óra helyett - belföldön - 5 másodpercen belül jóváírják az átutalást a kedvezményezett számláján, nemcsak munkanapokon, de az év minden napján és bármelyik időszakában.

Koloszár Tamás 2020.02.22.

Győr a meglevő kilenc mellé százat kap

Saját termelési helyszínein is intenzíven halad az Audi teljes egészében szén-dioxid-semleges prémiummobilitást kínáló szolgáltatóvá alakulása.

Ficsór Dávid 2020.02.08.

Új pavilonok érkeztek a csarnokba

Tavaly, év végén adták át hivatalosan a megújult Vásárcsarnokot, azóta elmondható, hogy az új létesítmény teljesen megtelt élettel.

Győr+ 2020.01.10.

Energetikai korszerűsítések Töltéstaván

Közel 15 millió forint európai uniós támogatás segítségével energetikai beruházást hajtottak végre Töltéstava községben a Széchenyi 2020 program keretein belül. a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat támogatásával. A TOP pályázat megvalósítása során napelemes rendszer került a közös önkormányzati hivatalra és a települési sportöltözőre, valamint energiahatékonysági beruházás valósult meg a Napraforgó Óvodában.

Kárpát Zsolt 2020.01.10.

Kara Ákos: A fejlődés a tét

Győr jövője szempontjából rendkívül fontos lesz a január 26-i polgármester-választás.

Hajba Ferenc 2020.01.03.

Dr. Dézsi 20 pontos programja

Nagy sajtóérdeklődés mellett meghirdette programját pénteken a városháza előtt dr. Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

MTI 2019.12.28.

Okosotthon lesz mindenhol

Okosotthon-forradalom fog következni, az otthonokban egyre több eszköz fog az internetre csatlakozni - mondta Bársony Péter informatikai biztonsági szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában

Földvári Gabriella 2019.11.29.

Megszépült a Máltai-ház

Befejeződött a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió győri regionális központjának felújítása. Megtörtént a homlokzat, a nyílászárók és gépészeti elemek rekonstrukciója, valamint a belső megújítása is. Az megszépült épület ünnepélyes átadására pénteken került sor.

Győr+ 2019.11.26.

Jelentős útszakasz újult meg

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújult a 8223-as jelű Győrság-Pannonhalma összekötő út 2,3 kilométeres szakasza, mintegy 311 millió forintos forrásból.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat