Hirdetés
Címke: fejlesztés
Hirdetés
Győr+ 2022.05.16.

Győr-Szolnok vasútvonal: közbeszerzési eljárást írnak ki

A leendő V0 teherforgalmi vasútvonal Győr és Szolnok közötti szakaszának nyomvonalán szükséges az élővilág előzetes felmérése és környezeti hatástanulmány készítése, valamint az új vasúti nyomvonal környezetvédelmi engedélyének megszerzése. Ezeknek a feladatoknak az elvégzésére írt ki közbeszerzési eljárást a HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület.

Zombai-Kovács Ákos 2022.05.13.

Kontroll: Sok problémát megoldottunk Marcalváros II-n

Marcalváros II.-n, Rózsavölgyi László körzetében folytatódott a héten a polgármesteri kontroll. Dr. Dézsi Csaba András mintegy másfél órás körúton ellenőrizte, hogy a lakótelepen a korábbi viziten felmerült problémák közül mit sikerült megoldani az elmúlt időszakban.

Győr+ 2022.05.12.

Kezdődik a Kuopio parki parkolólemez építése

Lezárult a közbeszerzési eljárás a Kuopio parki parkolólemez megépítése kapcsán. A Győri Útkezelő Szervezet pénteken adja át a területet a nyertes FODOR Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az FK System Építői Kft. konzorciumnak a kivitelezés megkezdésére.

MTI 2022.05.12.

Több mint 1500 kilométer útfelújítás zajlik idén

Az idén több mint 1500 kilométer hosszú útszakaszon zajlik felújítás mintegy 300 milliárd forint értékben, túlnyomó részben magyar állami forrásból - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.

Győr+ 2022.05.10.

Már épül az új buszváró

Radnóti Ákos alpolgármester a hivatalos Facebook oldalán számolt be a Városház téren folyó munkálatokról.

Pécskai István 2022.05.05.

Az elővárosi közlekedést fejlesztik Győrben

Bruttó 1 milliárd forintból fejlesztik Győr elővárosi közlekedését. A jövőben elektromos autóbuszok szállíthatják majd az utasokat, ezekhez pedig töltőállomásokat alakítanak ki.

Zombai-Kovács Ákos 2022.04.28.

„Adyváros egy igazi tündérkert”

Adyvárosban indult útjára a polgármesteri kontrollvizsgálat, a sorozat arra hivatott, hogy bemutassa, Győr egyes városrészeiben mi minden valósult meg azokból a feladatokból és fejlesztésekből, amiket a korábbi polgármesteri vizitek során tárt fel a város első embere és az adott körzet képviselője. A kontrollsorozat Radnóti Ákos alpolgármester körzetében kezdődött a héten.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat