Címke: farsang
Hirdetés
Győr+ 2024.02.08.

Batyus Családi Farsang

2024. február 10-én (szombat) 14 órától a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra Ferenc tér 1.) Batyus Családi Farsangon vehetnék részt.

Győr+ 2024.02.01.

Farsangi mini fánk

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata.

J. Kovács Andrea 2024.01.31.

Vidám farsang a szentiváni klubban

A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó farsangi időszakot a vidám összejövetelek, zenés mulatságok, bálok jellemzik. Nincs ez másként az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény nyugdíjas klubjaiban sem, hiszen sorra tartják saját rendezvényeiket.

Kárpát Zsolt 2024.01.28.

Jól sikerült a jubileumi Kézműves Bál

A 20. Kézműves Bált rendezte meg a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Ipar Kamara kézműipari tagozata. Idén is jótékony célú volt a mulatság, a győri kórház gyermekosztályát támogatják a bevételből.

MTI 2023.02.19.

Vasárnap tartják a mohácsi busójárás fő programjait

Vasárnap rendezik meg a mohácsi busójárás fő programjait; a maskarások dunai átkelésére, a főtéri felvonulásra, a koporsó vízre bocsátására, valamint az esti máglyagyújtásra várhatóan több tízezer érdeklődő lesz kíváncsi a Duna-parti városban.

Kárpát Zsolt 2023.02.18.

Megsütötték Ménfőcsanak legfinomabb fánkjait

Első alkalommal rendeztek farsangi délutánt Győr-Ménfőcsanakon a Bezerédj-kastélyban. A farsangi mulatságon díjazták a legjobb házi fánkokat is. A mutatós és sokféle finomságot a résztvevők megkóstolhatták.

J. Kovács Andrea 2023.02.17.

Farsang farkától hamvazószerdáig

A hétvégén megindulnak a tavaszköszöntő népszokások, Mohácson már űzik is a telet a busók. Elérkeztünk a mulatós, bálozós időszak végéhez, azaz farsang farkához.

Győr+ 2023.02.16.

Farsangi délután a Bezerédj-kastélyban

Február 18. szombaton 14-16 óra között farsangi családi délutánra hívja Ménfőcsanakon az érdeklődőket dr. Laczkovits-Takács Tímea, a körzet önkormányzati képviselője.

Földvári Gabriella 2022.03.01.

Ma van a farsang utolsó napja

Ma van a böjt előtti utolsó nap, amikor húst ehetünk. Húshagyó kedd a farsang utolsó napja. A farsangi szokások csúcspontja hagyományosan ezen a napon van.

Hirdetés