Címke: farsang
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.03.01.

Ma van a farsang utolsó napja

Ma van a böjt előtti utolsó nap, amikor húst ehetünk. Húshagyó kedd a farsang utolsó napja. A farsangi szokások csúcspontja hagyományosan ezen a napon van.

Földvári Gabriella 2022.02.23.

Farsangoltak az Audiban

Az Audi Hungaria Általános Művelődési Központban farsangi ünnepséget tartottak az alsósoknak, megidézték a busójárást is.

Győr+ 2022.02.21.

Télűző lovaglás

Február vége felé közeledve a gyirmóti lovastanyán farsangi jelmezbe öltözött lovasokkal találkozhattak az érdeklődők az elmúlt hétvégén. Az eseményen kicsik és nagyok indultak tereplovaglásra színes jelmezekben - írja tudósításában olvasónk.

Győr+ 2022.02.15.

Farsangoló táncház

A Kisalföld Kultúrájáért Egyesület a "Táncház a Rómer Házban" című rendezvénysorozatának következő eseménye a Farsangol Táncház, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.

hirdetés
Földvári Gabriella 2022.01.22.

Báli divat 2022

A grandiózus győri Médiabált idén mégsem rendezik meg a vírus miatt, azonban a szalagavatók, az alapítványi, egyesületi, szakmai, baráti és iskola bálok, a különleges alkalmak nem maradnak el. Az előttünk álló szezon divatjába adunk ezúttal bepillantást szakértőink segítségével.

Földvári Gabriella 2022.01.09.

Itt a farsang, áll a bál!

A farsang vízkereszt napján, január 6-án kezdődik és a húsvétot megelőző negyvennapos böjtig, hamvazószerdáig, idén március 2-ig tart.

Földvári Gabriella 2021.02.14.

Itt a farsang farka!

Bálok, jelmezes mulatságok nélkül telt el idén a január 6-tól február 17-ig tartó farsangi időszak. Normális körülmények között a farsang csúcspontja a "farsang farka", mely farsangvasárnaptól húshagyókeddig tartó utolsó három nap.

Hirdetés