Címke: evangélikusok
Hirdetés
MTI 2022.12.24.

Fabiny Tamás: aki betakar egy fázó embert, a Kisjézust takarja be

Aki betakar egy fázó gyermeket Kárpátalján, aki segít megmelegedni egy kihűlt otthonában fagyoskodó embernek vagy egy plédet terít egy alvó hajléktalanra, az a betlehemi jászolban fekvő Kisjézust takarja be. Erről beszélt Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke az MTI-nek karácsony alkalmából.

Csorba János, a Győri Evangélikus Egyházközség igazgató-lelkésze 2022.12.11.

Az öröm üzenete

Az adventi időszaknak számtalan ünnepi kiegészítőjét ismerjük, melyek az ünnep hangulatát hívatottak megteremteni az életünkben.

Kárpát Zsolt 2022.12.10.

Megyerikum lett a Győri Evangélikus Sziget

Az 2022-es év utolsó megyei közgyűlését tartották péntek délelőtt a megyeházán. A képviselők döntöttek a pályázatok menedzseléséből megmaradt pénzekről, amit jövőre, a szervezet, saját fejlesztéseire költhet majd el.

Zombai-Kovács Ákos 2022.08.11.

Tanévkezdésre tovább szépül a Péterfy

A nyári szünidőben is zajlik az élet a Péterfy Sándor Evangélikus Iskolában, erről az intézmény igazgatója beszélt Híradónknak. Kolarovszki Zoltán úgy fogalmazott, amíg a diákok tartalmasan, de sok pihenéssel töltik a nyarat, addig az iskolában kisebb fejlesztésekkel teszik még komfortosabbá a környezetet. A Péterfyben is lehetőleg jelenléti oktatásban teljesítenék a következő tanévet, de persze arra is fel vannak készülve, ha egyik pillanatról a másikra, digitális oktatásra kell átállniuk.

Győr+ 2022.06.01.

Varázspálca-díjat kapott a Péterfy Sándor Gimnázium

A tanév végére különleges programmal készült a Szurikáta Alapítvány: díjat alapított, hogy azokat a pedagógusokat, gyermekintézményekben dolgozókat jutalmazza, akik példamutatóan fogadták be és látják el a rájuk bízott 1-es típusú diabéteszes gyermeket.

Hirdetés