Címke: év sportolója
Hirdetés
Pécskai István 2023.01.23.

Győr sportcsillagait ünnepelték

Az elmúlt esztendő legsikeresebb győri sportolóit díjazták a Széchenyi István Egyetem Koncerttermében, régi nevén a Zsinagógában. Az év sportcsillagai 2022-ben című eseményen hat kategóriában hirdettek győztest.

MTI 2022.12.09.

Győri jelöltek Az Év sportolója Gálán

Megkezdődött az internetes szavazás 2022 legjobb sportolóira - a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) tagjai 65. alkalommal voksolhatnak az idén kiemelkedő teljesítményt nyújtó klasszisokra. A díjakat majd az M4 Sport: Az Év sportolója Gálán adják át. Győri jelöltek is vannak a listán.

MTI 2022.01.07.

Díjeső: ők lettek az év legjobb sportolói

A férfiaknál a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áront, a nőknél pedig a négyessel győztes, egyesben ezüstérmes kajakos Csipes Tamarát választotta meg a 2021-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).

MTI 2021.12.29.

Szilágyi Áron hetedik lett az év sportolója választáson

Elaine Thompson-Herah és Robert Lewandowski zárt az élen a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) hagyományos év végi szavazásán, amelyen Szilágyi Áron a hetedik lett. Az esztendő legjobb férfi sportolójának megválasztott lengyel labdarúgó a Bayern Münchennel bajnok lett és német Szuperkupát nyert, a naptári évben 43 Bundesliga-gólt szerzett, amivel megdöntötte Gerd Müller 1972-es rekordját.

Hirdetés