Címke: Európai parlamenti választások
Hirdetés
MTI 2024.06.03.

Kelemen Hunor: régen nem voltunk ilyen erősek

Nemzetpolitikai célokban a Kárpát-medencében összhang van, régen nem voltunk ilyen erősek - mondta Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában hétfőn.

MTI 2024.06.02.

A polgármester-választások eredményei lesznek meg a leghamarabb

A polgármester-választások szavazólapjait számolják össze először a szavazatszámláló bizottságok június 9-én - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) által a szavazatszámláló bizottságoknak készített felkészítő anyagából.

MTI 2024.05.28.

Menczer Tamás: aki békét akar, az Orbán Viktor mellé áll

A miniszterelnöknek "a védelmünket, a békénket folyamatosan meg kell védenie tárgyalásról tárgyalásra, megbeszélésről megbeszélésre", meg kell védenie Magyarország békepárti pozícióját, és ez csak akkor megy, hogyha a magyar emberek június 9-én világos igent mondanak a békére, és odaállnak Orbán Viktor mellé - hangoztatta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebookon kedden közzétett videóban.

MTI 2024.05.27.

Gulyás Gergely: háború és béke között kell dönteni

Háború és béke között kell dönteni a június 9-i európai parlamenti (EP) választáson - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden este Budapesten, a Józsefvárosban, a kormánypártok országjáró fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón.

Győr+ 2024.05.27.

Háborúpártivá vált a nyugati világ

Háborúpártivá vált a nyugati világ és egy olyan országnak akarnak "háborút csinálni Nyugatról", melyben jelenleg is 75 ezer hadiárva van - mondta az építési és közlekedési miniszter hétfőn Ózdon.

Hirdetés