Menczer Tamás: a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt

MTI Fotó: Facebook/Menczer Tamás oldala
2024.06.02. 13:46

A gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt - közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója vasárnap a Facebook-oldalán, azt is jelezve: a kormánypártok nem állítják le, sőt fokozzák háborúellenes kampányukat.

Menczer Tamás a bejegyzésben megosztott videóüzenetében úgy fogalmazott: “kibújt a szög a zsákból”, Magyar Péter Soros György utasítására azt akarja, hogy a “STOP háború” plakátokat vegyék le, mert szerinte azok ártanak a gyerekeknek.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a gyerekeknek nem a plakát árt, a gyerekeknek a háború árt – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Kifejtette: a gyerekekre nem a “STOP háború” plakát, hanem a szomszédságban több mint két éve dúló háború, valamint az atomháborús, világháborús készülődés veszélyes. Magyar Péter azt akarja, hogy ne beszéljenek a háborúról, mert ő “egy igazi, fekete öves, háborúpárti, baloldali politikus, akit Soros György irányít, finanszíroz és utasít” – jelentette ki Menczer Tamás.

A kormánypárti politikus azt mondta: akinek valóban fontos a gyermeke és az unokája, június 9-én támogassa Orbán Viktort és a Fidesz KDNP-t, mert “mi a béke pártján állunk, és meg akarjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát”. Jelezte: a háborúellenes kampányt nem állítják le, éppen ellenkezőleg, fokozzák. “Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz” – zárta szavait Menczer Tamás.