Címke: Európa
Hirdetés
Győr+ 2023.11.13.

Konkrét premier ma este a Győr+ TV-ben!

Koszovó időzített bomba? - címmel tartott nagy sikerű előadást Teszáry Miklós, az ELTE kelet-európai történelem doktori programjának doktorandusz hallgatója a győri MCC-ben. A szakember ma este 20.25-től Konkrét című hírháttérműsorunk vendége lesz.

Győr+ 2022.10.21.

Orbán az EU-csúcsról: sikerült egy fair megállapodást kiharcolnunk!

Javában tart az EU-csúcs, az első nap végén, péntek hajnalban Orbán Viktor közösségi oldalán osztotta meg a legfrissebb fejleményeket. A miniszterelnök bejegyzésében kiemelte: "folytatjuk a tárgyalásokat, de a legfontosabb kérdést, az energia kérdését a mai napon sikeresen lezártuk."

MTI 2022.03.13.

Új szankciós javaslatcsomaggal állt elő az Európai Bizottság

Nem megengedhető, hogy a háború árát a magyar emberekkel fizettessék meg, ezért a magyar kormány további tárgyalásokat kér, amennyiben úgy látja, hogy a legújabb uniós szankciós javaslatok veszélyeztetik Magyarország energiaellátását - mondta a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap, a Kossuth Rádióban.

Győr+ 2022.02.21.

Szándéknyilatkozat az európai vasutak fejlesztésére

Február 21-én, Párizsban több mint 700 fő részvételével, vasúti csúcstalálkozón mutatták be az európai vasúttársaságok vezérigazgatói által aláírt szándéknyilatkozatot, amelyben elkötelezettségüket fejezik ki az európai vasutak fejlesztése mellett. Az uniós elnökség keretében a francia vasútvállalat (SNCF) szervezésében megrendezett magasszintű eseményen Magyarországot és a nemzeti vasúttársaságot dr. Homolya Róbert elnök-vezérigazgató képviselte.

Győr+ 2021.01.27.

Ma van a Holokauszt-emléknapja

Az antiszemitizmus ellen a magyar kormány továbbra is a zéró tolerancia talaján áll - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Hirdetés