Hirdetés
Címke: ellenőrzés
Hirdetés
Győr+ 2022.03.03.

Illegális szoftverek az autószerelő műhelyben

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai illegális szoftvereket tartalmazó laptopot és hamis diagnosztikai eszközt foglaltak le egy autószervizben Győr-Moson-Sopron megyében. A feltárt jogsértések a becslés alapján hárommillió forint kárt okoztak a jogtulajdonosoknak.

Győr+ 2022.03.03.

Éberséget kíván a pénzügyőröktől a háború

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei alkalmazkodva a magyar-ukrán határ terheléséhez, speciális protokollt alkalmazva intézkednek. Az alábbiakban a NAV által kiadott sajtóközleményt változtatás nélkül közöljük.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.17.

Hamarosan drónt is bevetnek a zebrán szabálytalankodók ellen

Sok a szabálytalanság és az abból adódó baleset is Győrben, a gyalogátkelőhelyek környékén. Ezért a megyei rendőrség és a baleset-megelőzési bizottság kiemelt figyelmet szentel a zebrák ellenőrzésének, főleg a reggeli csúcsidőben, amikor a szokásosnál is jóval többen közlekednek a városban. Csütörtök reggel a Tihanyi út-Kassák utca sarkán található gyalogátkelőnél ellenőriztek az egyenruhások és szűrték ki a szabálytalankodókat.

police.hu 2021.12.31.

Ellenőrzés a biztonságos bulizásért

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a megyében 24 helyszínen engedélyezte a december 28. és 2021. december 31. közötti időszakban pirotechnikai termékek árusítását, amelyek többnyire a bevásárlóközpontok parkolóiban találhatóak.

Győr+ 2021.10.18.

Győrben is vizsgálták a gépkocsiállományt

Szeptemberben huszonötödik alkalommal ellenőrizték egy héten át közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát Budapesten és három vidéki nagyvárosban. A szakemberek 30 fővárosi, debreceni, győri és szegedi helyszínen a tervezettnél másfélszer több, 918 ellenőrzést végeztek el. Komolyabb problémák miatt tizenhét gépjárművet hívtak be műszaki vizsgára - tájékoztatott hétfőn az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat