Címke: elfogatóparancs
Hirdetés
Győr+ 2023.09.29.

Tokody Tibor nem értette, miért körözik…

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Tokody Tibor körül ismét nincs nyugalom. Márciusban már egyszer körözte a rendőrség tartozás miatt. A volt labdarúgó akkor feladta magát, ám most ismét elfogatóparancsot adtak ki ellene – egy másik ügyben, sikkasztás miatt. A sportal.hu utolérte az egykori focistát, aki a lap munkatársától tudta meg, hogy ismét körözik...

Pécskai István 2023.09.29.

Ismét elfogatóparancsot adtak ki a volt győri focista ellen

Márciusban robbant a hír, hogy a Győri Rendőrkapitányság tartozás miatt körözi az Újpest, a Győri ETO, a Mosonmagyaróvár és a német Wupperthal kétszeres magyar válogatott labdarúgóját, Tokody Tibort. A volt labdarúgó feladta magát, amikor megtudta, hogy körözik, ám most ismét elfogatóparancsot adtak ki ellene – egy másik ügyben, sikkasztás miatt.

MTI 2023.03.17.

Elfogatóparancsot adtak ki Vlagyimir Putyin ellen

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) háborús bűncselekményekért viselt feltételezett felelőssége miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen - jelentette be a hágai székhelyű bíróság pénteken.

Győr+ 2021.10.20.

Detroitban fogták el a magyar szökevényt

Az Egyesült Államokban fogták el azt a magyar férfit, aki költségvetési csalás miatt szerepelt a top 50-es körözöttek között. Menekülésének a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda vetett véget.

Hirdetés