Címke: elfogás
Hirdetés
Győr+ 2023.05.24.

Ezer Elf Bar kétmillió forintért

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az adózási és egészségügyi kockázatok miatt továbbra is folyamatosan nyomon követik az interneten Elf Bart és hasonló ízesített elektronikus dohánytermékek árusítóit. Legutóbb több mint kétmillió forint értékben vásároltak illegális e-cigarettát egy eladótól. Az árut lefoglalták, az eladó több millió forintos bírságra számíthat.

Győr+ 2023.05.03.

Erre a nyomozók sem számítottak: hatalmas vagyon lapult a bűnözőknél!

Több mint négy és fél milliárd forint adót csalt el egy biztonsági őröket foglalkoztató, számlagyárat működtető bűnszervezet. A NAV nyugat-dunántúli pénzügyi nyomozói harminc embert fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként, majd hatot őrizetbe vettek, közülük a Győri Járásbíróság négy fő letartóztatását, két fő bűnügyi felügyeletét rendelte el.

Győr+ 2023.03.14.

Hatalmas fogás: drogterjesztő bandát számoltak fel, Győrben is nyomoztak a rendőrök – VIDEÓ!

Közös akcióban számolt fel egy drogterjesztő bűnbandát a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) és a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA), a bűnözők egy hónap alatt 30 kilogramm kábítószert terítettek szét a Nyugat-Dunántúlon és a Csallóközben. Az ügynek eddig tizenhárom gyanúsítottja van, a banda két irányítóját letartóztatták.

Hirdetés