Címke: életmentés
Hirdetés
Győr+ 2024.04.12.

Tanulható életmentés

A Győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium 120 diákja és tanára végezett a napokban újraélesztési tanfolyamot.

HAK 2024.04.02.

Csecsemő életét mentette meg a mentésirányító

Elcsukló hangon kérte egy sokkos állapotban lévő, Pest vármegyei édesanya a mentők segítségét három hónapos gyermekéhez, aki nem vett levegőt. – a telefonhívást az Országos Mentőszolgálat tette közzé hivatalos közösségi oldalain.

HAK 2023.10.24.

Átkelt a Szivárványhídon a hős mentőkutya, Lendon

Szomorú hírről számolt be Kulcsár József, a Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány vezetője hivatalos közösségi oldalukon: Lendon, a hős mentőkutya tizenegy évesen átment a Szivárványhídon. A németjuhász beteg volt, tervezett műtét közben aludt el örökre.

MTI 2023.09.15.

Hazaérkeztek a magyar barlangi mentők Törökországból

Hazaérkezett a törökországi barlangi mentésben résztvevő mentőcsapat, akiket szállító honvédségi repülőgép pénteken hajnalban landolt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A mentőcsapat fogadásánál jelen volt Lőrincz Gábor a honvédség szárazföldi parancsnokságának parancsnoka, aki gratulált a magyar mentőcsapat rendkívüli teljesítményéhez.

Havassy Anna Katalin 2023.07.29.

A győri életmentő hős emléke nem halványul

Huszonhárom éve már annak, hogy Gősi Zoltán, egy győri fiatalember életét adta két embertársáért Korfu mesés szigetén. Neve egybeforrt az önzetlenséggel, a bátorsággal. Még mindig csak 49 éves lenne. A mi felelősségünk, hogy nem feledjük.

Győr+ 2023.07.19.

A házszám akár életeket is menthet!

A házszám fontosságára hívja fel a figyelmet Győrfi Pál. Ennek pótlására szólítja fel a lakosságot az Országos Mentőszolgálat szóvivője hivatalos Facebook-oldalára kitett bejegyzésében, melyben azt is elárulta, az utcanév, a házszám, a lépcsőház jele vagy a név a kapucsengőn akár életeket is menthet.

Hirdetés