Címke: életmentés
Hirdetés
Győr+ 2022.10.24.

Elismerték az életmentő civilt és a rendőröket is

Bejárta a hazai sajtót a hír, hogy október 17-én Budapesten, a Margit hídon sikeres életmentés történt. Ha akkor Lukács Roland civil és a pár perc múlva megérkező egyenruhások nem segítenek, lehet, hogy egy 19 éves lány már eldobta volna magától az életét. A mentésben résztvevőket ma kitüntették.

Győr+ 2022.09.27.

Életet mentettek a magyar-olasz focimeccsen

Éppen sorban állt tegnapi magyar-olasz focimérkőzés előtt az az 50 év körüli szurkoló, aki minden előzetes panasz nélkül esett össze a Puskás Aréna bejáratában.

MTI 2022.08.31.

Ráomlott egy pince három munkásra Miskolcon

Munkálatok végzése közben ráomlott egy pince három munkásra szerda reggel Miskolcon, a férfiak nem adnak életjelet magukról, mentésük folyamatban van - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Kárpát Zsolt 2022.07.29.

Az életmentő kutyák mindig segítenek

A kutató-mentőkutyák már sok száz eltűnt embernek segítettek Magyarországon. Régiónkban több csapat is működik, amelyek a négylábúak kiképzésével foglalkoznak, és ha riasztják őket, akkor azonnal a helyszínre sietnek. Legutóbb nyár elején, Bábolnán egy idős férfit mentettek meg. A jól felkészített kutyákat, leginkább elkeseredett tinik, vagy éppen eltévedt és összezavarodott szépkorúak miatt hívják.

Pécskai István 2022.07.18.

Életet mentett a győri rendőrnő

Hőssé vált Horváth Helga rendőr-főtörzsőrmester, az M1-es autópálya balesethelyszínelője. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya és Forgalom Ellenőrző Alosztályának munkatársa szombat este 19 óra után kollégájával egy vészvillogóval várakozó, svéd személyautóra lett figyelmes az M1-es autópályán Ausztria irányában, Börcs térségében. Észlelték, hogy a gépkocsi vezetője egyedül, eszméletlenül ül a kocsijában. Nem adott életjelet magáról, se légzése, se pulzusa nem volt a mindössze 21 esztendős férfinak.

Havassy Anna Katalin 2022.05.05.

Az RC Pannonhalma 2020 hősei mentettek életet Szegednél

Egy megdöbbentő videóra lettünk figyelmesek ma reggel a közösségi médiában, amelyen az látható, hogy bátor férfiak egy balesetnél segítenek, vélhetően megmentve ezzel a sofőr életét. Kiderült, régiónkhoz köthetők a bátrak, az RC Pannonhalma 2020 tagjai.

Győr+ 2022.02.08.

Győrben mentett életet a szén-monoxid-érzékelő

Megszólalt a szén-monoxid-érzékelő Győrben az Újlak utca egyik első emeleti lakásában hétfőn este. A város hivatásos tűzoltóinak és a gázszolgáltató szakemberének mérései is igazolták a mérgező gáz jelenlétét az ingatlanban.

Hirdetés