Címke: elektromos járművek
Hirdetés
Győr+ 2023.06.03.

A jövő elektromos buszaival ismerkedhettek a győriek

Családi napot szerveztek a Széchenyi István Egyetem mellett az elektromos közösségi közlekedés jegyében szombaton. A Mobilisben tartott ismeretterjesztő programok mellett KRESZ-park, kipróbálható és felfedezhető buszok várták a kilátogatókat.

Hajba Ferenc 2023.03.03.

Az Audi AG 2026-tól csak tisztán elektromos új modelleket gyárt

Fontos hír jelent meg az Audi német anyavállalatától. Tudatják, hogy 2026-tól a négykarikás márka kizárólag tisztán elektromos új modellekkel kíván megjelenni a világpiacon, 2033-ig pedig fokozatosan leállítják belsőégésű motorral készülő modelljeinek gyártását.

MTI 2022.08.11.

Menekülés a villanyautóba

Az ellátási nehézségek és költségnövekedés hatására megnőtt az érdeklődés az elektromos autók iránt a használtautó piactereken is. – írja a kreszvaltozas.hu.

Sándor Szigeti 2022.06.28.

Letaszítaná trónjáról a Teslát a Volkswagen

A Volkswagen vezérigazgatója felkészültnek tartja az autógyártó konszernt az átállásra a belsőégésű motorokról az elektromobilitásra és úgy látja, hogy cége képes felzárkózni a piacvezető Teslához és akár át is veheti tőle a vezetést.

Ficsór Dávid 2022.06.18.

„Nem csodára, szemléletváltásra van szükség!”

Javában zajlik, és egyre többen látogatnak ki a Lightning Day-re a Dunakapu térre. Az elektromobilitási családi nap és országos villanyautó találkozó ingyenes programok egész sorával várja egész szombaton a győrieket és Győrben látogatókat: szárazföldi elektromos járműbemutatók, érdekes előadások, zenés produkciók, csúcsfelállítás, elektromos gyorsulási demonstráció.

Bajzát Zsuzsi 2022.06.15.

Felvillanyozó családi nap a Dunakapu téren

Napjainkban egyre fontosabb téma a környezetvédelem, amelyért mindenki a saját területén igyekszik tenni. A közlekedésben előtérbe kerültek az elektromos járművek, és az innovatív, környezetvédő technológiák. Ezekre láthatunk remek alternatívákat most szombaton, a Lightning Day - III. Villanyautós Családi Nap-on.

MTI 2021.05.08.

Győrbe is érkezhetnek új elektromos buszok

A kormány a járványhelyzet alatt is kiemelt figyelmet fordít a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv végrehajtására, amelynek egyik sarkalatos pontja a közlekedés zöldítése. Ehhez járul hozzá a Zöld Busz Program is, amelynek keretében a Volánbusz Zrt. 60 elektromos autóbusz beszerzésére nyújtott be pályázatot - közölte Schanda Tamás.

Hirdetés