Címke: Dunakanyar
Hirdetés
Győr+ 2024.05.09.

Kibővített útvonalon érvényes a Dunakanyar napijegy

Visszatér a népszerű Dunakanyar napijegy, a MÁV-VOLÁN-csoport térségben közlekedő, illetve a MAHART kijelölt járatain is érvényes szezonális díjterméke. A környéket felfedezni vágyók egyetlen jegy megváltásával egyszerűen és kedvezőbb áron utazhatnak.

Győr+ 2023.04.27.

Szezonális napijegyek a MÁV-Volán-csoportnál

Érdemes kihasználni a közösségi közlekedés adta lehetőségeket akár a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis régiójába utaznánk szárazföldön vagy vízen, akár a Bakony térségében kirándulnánk, illetve ha tóparti pihenésre vágyunk a Balaton mellett. Április 29-től újra elérhetőek a népszerű Dunakanyar és Bakony napijegyek, valamint a Balaton24 és Balaton72 jegyek is. A MÁV-Volán-csoport, illetve a Dunakanyar napijegy esetén a MAHART kijelölt járatain is érvényes szezonális díjtermékekkel könnyebben és kedvezőbb áron lehet utazni Magyarország közkedvelt kiránduló- és pihenőhelyeire.

Győr+ 2021.04.22.

Napijeggyel a Dunakanyarban

Sikeres szezont zárt tavaly a Dunakanyar napijegy, ezért a közösségi közlekedési szolgáltatók úgy döntöttek, hogy idén is elérhetővé teszik ezt a népszerű jegytípust. Mindössze egy napijegy megvásárlásával korlátlanul utazhatnak a kirándulni vágyók a Dunakanyarban közlekedő MÁV-START, MÁV-HÉV, Volánbusz és MAHART járatokon. Április 24-től nem csak a Dunakanyar napijegy, hanem a MAHART napijegyek is újra megvásárolhatóak a vasúti jegypénztárakban és a MÁV applikációban.

Hirdetés