Címke: drog
Hirdetés
Győr+ 2022.12.01.

Nem fürödni járt a tóhoz

A csornai rendőrök befejezték a 26 éves fiatalemberrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy kavicsbányató szomszédságában hozta létre és ápolta kannabisz ültetvényét.

Győr+ 2022.12.01.

Győrben kapták el a kábítószer kereskedőket – VIDEÓ!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

Győr+ 2022.11.04.

Több mint fél tonna kábítószert csempészett a nemzetközi drogbanda

16 személlyel szemben javasol vádemelést bűnszervezetben, illetve bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt a KR NNI. A gyanúsítottakhoz köthető további 9 bandatagot Ausztriában már el is ítéltek. Az osztrák és a magyar rendőrök több mint félezer kilogramm kábítószer kereskedelmét tudták bizonyítani a két évig tartó nyomozás során.

MTI 2022.09.20.

Rekordmennyiségű kokaint foglaltak le a nigériai hatóságok

Rekordmennyiségű, 1,8 tonna kokaint foglaltak le a nigériai hatóságok egy lagosi raktárépületben, a kábítószer feketepiaci értéke a 278 millió dollárt (110,5 milliárd forint) is elérheti - közölte helyi idő szerint hétfőn a nigériai kábítószer-ellenes ügynökség.

Győr+ 2022.09.14.

Összedőlt a kártyavár: nagyszabású akció a drogkereskedők ellen – videóval!

A drogterjesztéssel foglalkozó győri csoport 2021. januárjában került a hatóság látókörébe. A szervezet tagjai rendszeresen, anyagi haszonszerzés érdekében – közreműködők igénybevételével – nagy mennyiségben árusítottak különféle tiltott anyagokat a városban és környékén - tette közzé a rendőrség a police.hu-n.

Győr+ 2022.09.02.

Bedrogozva autóztak

A csornai nyomozók befejezték két vitnyédi férfi ellen indított büntetőeljárás vizsgálatát.

Győr+ 2022.08.30.

A növények locsolása közben érték tetten

A Csornai Rendőrkapitányság munkatársai – a rendőrségre érkezett bejelentés alapján – egy 28 éves férfival szemben intézkedtek, mert Bogyoszló határában – az elsődleges adatok alapján – marihuána-ültetvényt hozott létre és gondozott.

Győr+ 2022.08.25.

Felszámolták a kábítószerbizniszt

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte egy kábítószer-terjesztéssel foglalkozó csoport ellen indított ügy vizsgálatát.

Győr+ 2022.08.24.

Hogy a másnap is buli legyen!

Az alkoholfogyasztás mértékletes formája sok társadalomban kulturális és gasztronómiai hagyomány, nem minősül rizikómagatartásnak. Az alkohol tartalmú italok fogyasztása a társadalmi élet rutinszerű része, amely gyakran a társasági élethez elengedhetetlenül hozzátartozik.

Győr+ 2022.07.26.

Drog hatása alatt vezetett

A győri nyomozók befejezték a büntetőeljárást az ellen a pázmándfalui férfi ellen, akit közúti ellenőrzés során buktattak le a járőrök.

Hirdetés