Címke: drog
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.05.19.

Rockzenével a drogok ellen

Győrbe is megérkezett a Suliturné elnevezésű program. A Dirty Slippers együttes rövid koncertje után a zenekar tagjai a droggal és az alkohollal kapcsolatos negatív élményeiket osztották meg a diákokkal, akik a Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikumba, valamint a Móra Iskolába járnak.

Győr+ 2023.04.14.

Hogy kerül egy asztalhoz a győri DJ és Zacher Gábor?

Mindketten a Budapesti Rendőr-főkapitányság által szervezett Bűnmegelőzési Expo résztvevői voltak. Rajtuk kívül a magyar, és több európai ország rendőrségének bűnmegelőzési munkatársai, valamint a prevencióval foglalkozó civil szakemberek vettek részt a tapasztalatcserén.

Győr+ 2023.03.14.

Hatalmas fogás: drogterjesztő bandát számoltak fel, Győrben is nyomoztak a rendőrök – VIDEÓ!

Közös akcióban számolt fel egy drogterjesztő bűnbandát a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) és a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA), a bűnözők egy hónap alatt 30 kilogramm kábítószert terítettek szét a Nyugat-Dunántúlon és a Csallóközben. Az ügynek eddig tizenhárom gyanúsítottja van, a banda két irányítóját letartóztatták.

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2023.02.27.

Többször lopott a szüleitől, hogy drogot vehessen

A Győri Járási Ügyészség először feltételes ügyészi felfüggesztést alkalmazott, majd az ellene indult újabb büntetőeljárások miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki többször meglopta a szüleit azért, hogy pénzhez jusson, amit drogokra költhet.

Győr+ 2022.12.01.

Nem fürödni járt a tóhoz

A csornai rendőrök befejezték a 26 éves fiatalemberrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy kavicsbányató szomszédságában hozta létre és ápolta kannabisz ültetvényét.

Győr+ 2022.12.01.

Győrben kapták el a kábítószer kereskedőket – VIDEÓ!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

Hirdetés