Címke: drog
Hirdetés
Győr+ 2024.04.20.

Legalizáljuk a drogprevenciót!

Szécsi Attila, drogprevenciós előadó látogatott a Győr+ Rádió stúdiójába, hiszen április 20-a a kannabisz világnapja. A kábítószer megelőzés, vagyis a drogprevenció egyre égetőbb téma napjainkban, fontos, hogy az iskolákban és a fiatalok körében rendszeresen beszéljünk róla.

Pécskai István 2024.02.14.

Hét év börtönt kapott a drogcsempész sztárfocista

Kábítószer-csempészetért hatéves börtönbüntetést kapott Quincy Promes 50-szeres holland válogatott labdarúgó. Az amszterdami bíróság szerdán a távollétében ítélte el az orosz Szpartak Moszkvát erősítő szélsőt.

MTI 2023.09.28.

Öt kilogramm marihuánára bukkantak a magyar tanyán

Mintegy öt kilogramm marihuánát és 518 tő kannabiszt találtak egy kecskeméti tanyán a rendőrök - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Győr+ 2023.08.10.

Hatalmas drogfogás vármegyénkben – VIDEÓ!

Összesen mintegy 480 milliárd forintnak megfelelő kábítószer piacra kerülését akadályozta meg a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Első körben 13 tonna prekurzor lefoglalása történt meg a soproni vámudvarban, pár nappal később pedig két budapesti raktárban még 19 tonna hasonló vegyi anyagot találtak a nyomozók.

Hirdetés