Címke: dr. Laczkovits-Takács Tímea
Hirdetés
Győr+ 2024.06.04.

Júniusra kész a Névtelen utca

Még júniusban elkészülhet a ménfőcsanaki Névtelen utca új burkolata. A jelenleg murvás borítású utat az egyik oldalon családi házak, a másikon garázsok határolják.

Szigeti Sándor 2024.05.02.

Ménfőcsanaki anyák napi kézműves délelőtt

Jó hangulatú és ingyenes programra várja az alkotni vágyó ménfőcsanaki édesanyákat és nagymamákat e héten szombaton dr. Laczkovits-Takács Tímea alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője.

Németh Boglárka 2024.02.13.

Rajzok a családi egységről

Rajzkiállítással indult a Házasság hete Ménfőcsanakon. Az evangélikus lelkész kezdeményezésére írtak ki rajzpályázatot, óvodás és általános iskolás gyerekeknek.

Mireider Máté 2024.01.21.

Az eddiginél több támogatást kapnak a mozgássérültek Győrben

A tavalyi év utolsó közgyűlésén ismét fontos szociális támogatást fogadtak el a város képviselői. Az előterjesztés a Győr-Szol tulajdonában lévő, mozgássérültek által kialakított lakások bérlőinek segítéséről szól: számukra a város bérleti díjuk háromnegyedét állja. A program már évek óta jól működik, a jövőbeni tervekről pedig dr. Laczkovits-Takács Tímea alpolgármestert kérdeztük.

Zombai-Kovács Ákos 2024.01.08.

Új alpolgármester, nagy tervekkel

Nagy elánnal, hatalmas lelkesedéssel és komoly tervekkel látott munkához Győr decemberben megválasztott, új alpolgármestere.

Földvári Gabriella 2023.10.14.

Dr. Laczkovits-Takács Tímea: A családbarát településrész megteremtése a célom

Ménfőcsanakon a 15-ös választókörzet képviselője immár 13 éve dr. Laczkovits-Takács Tímea, akinek célja, hogy a városrész kiegyensúlyozottan fejlődjön, korszerű, élhető, rendezett és biztonságos legyen. Az elmúlt években több kisebb fejlesztés révén sokat fejlődött a városrész, járdák, közlekedési csomópontok és közösségi terek újultak meg, létesültek.

Hirdetés