Címke: divatbemutató
Hirdetés
Győr+ 2024.02.02.

Divat a magyar!

Magyar népmesék, balladák, legendák keltek életre azon a különleges divatbemutatón, melyet a csodás, győri Frida Kahlo álmodott színpadra, mesés kollekciójának kíséretében. Természetesen a Pink és Szóda stábja sem hagyhatta ki az egyedülálló performanszt...

Győr+ 2024.02.02.

Pink és Szóda: Stílus, divat, tradíció!

Ismét jelentkezik a Pink és Szóda, az év első adásában is rendhagyó helyszínről tudósítanak műsorvezetőink. Nemrégiben ugyanis a Győri Művészeti és Fesztiválközpontban tartott dupla előadást Németh Hajnal Aurora, nem volt kérdés, hogy részt veszünk a mesés divatbemutatón. Női magazinunk pénteken debütál ismét 19:25-től a Győr+ Média felületein.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.25.

Ez nem fast fashion, ez a mesés divat Aurorával

Ha valaki szenvedélyesen éli meg munkájának minden pillanatát, az Németh Hajnal Aurora. A győri kötődésű képzőművész visszatért szülővárosába és olyan divatbemutatót varázsolt a Zichy-palotába, melyet jó ideig emlegetni fogunk. Talán az idők végezetéig, mint a mesékben a szerelmet…

Bajzát Zsuzsi 2023.10.03.

Divatbemutatón bizonyíthatnak a diákok

Október 7-én különleges projektnek lehetnek részesei azok, akik ellátogatnak a Győri SZC Sport és Kreatív Technikumba. A diákok tervezőkké, dekoratőrökké, fotósokká, modellekké változtak az utóbbi hónapokban, hogy ezen a napon, tanult szakmájuknak megfelelően, egy igazi divatbemutatón kápráztathassák el a közönséget.

Szigeti Sándor 2023.09.26.

Különleges divatbemutatót rendeznek Győrben

Különleges divatbemutató helyszíne lesz Győr! Az eseményen fiatal tervezők kapnak ingyenes bemutatkozási lehetőséget és amatőr modellek, köztük diákok állnak színpadra. Nemes ügyhöz már most nagyon sokan csatlakoztak és önkéntes munkával segítik a kezdeményezést.

Hirdetés