Címke: díszpolgár
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.05.05.

Díszpolgári címet kapott Zalán Barnabás

A Rába-gyár korábbi vezérigazgatója őszintén mesélt múltról és jelenről, a Rábáról, az Audi-szerződésről, és arról is, hogy él most.

Földvári Gabriella 2024.04.28.

Villányi Tibor Győr díszpolgára: „Hetvennégy éve együtt élek és lélegzek a várossal!”

Villányi Tibor, a Győri Zsidó Hitközség elnöke „a győri egyházi létesítmények és emlékhelyek megőrzésében, működtetésében vállalt, maradandó értéket teremtő munkája, valamint a történelmi hagyományok és szellemiség ápolása terén végzett példaértékű tevékenysége elismeréseként” vehette át a Győr Megyei Jogú Város díszpolgára címet március 15-én.

Győr+ 2024.04.25.

Győr Város Díszpolgára, Zalán Barnabás volt a Konkrét vendége

Az egykori Rába vezér a legnehezebb időszakban, a kilencvenes években irányította és tette újra sikeressé a győri nagyvállalatot. Zalán Barnabás kötötte meg az első szerződést az Audival, és sokat tett a Győri Egyetem megvalósulásáért is.

Győr+ 2024.04.24.

Sokat tett a győri gazdaságért

Győr Díszpolgára címet kapott idén Zalán Barnabás. Az egykori legendás Rába-vezér a legnehezebb időszakban, még az 1990-es években irányította és tette újra sikeressé a győri nagyvállalatot.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.23.

„Ismertessük meg életutunkat és aktivitásunk nem lesz hiába!”

Díszpolgárok találkoztak kedden este a festői, 400 éves Zichy-palota miliőjében, ahol a 2024-es kitüntetetteket külön köszöntötték a megjelentek. A polgármester tavaly indította el a kezdeményezést, hiszen fontos, hogy így is tisztelegjenek a Győrért tevékenykedő, áldozatos munkát végző szakemberek előtt. A gálavacsorán elsőként dr. Dézsi Csaba András mondott beszédet, de a címet birtokló díszpolgárok nevében köszönetet mondott Görbicz Anita és dr. Kerényi Ervin Nándor is, hisz számukra is nagy megtiszteltetés, hogy tagjai lehetnek ezen alkotó, fontos értékeket képviselő közösségnek.

Kárpát Zsolt 2024.04.18.

Konkrét – Kulcsár Béla, Győr Város Díszpolgára

Március 15-én, több évtizedes igazságügyi szakértői tevékenységének, karitatív munkájának és művészeti tevékenységének elismeréseként Győr díszpolgára címet kapott Kulcsár Béla.

Kárpát Zsolt 2024.04.18.

Konkrét premier, csütörtökön 20:25-kor!

Március 15-én, több évtizedes igazságügyi szakértői tevékenységének, karitatív munkájának és művészeti tevékenységének elismeréseként Győr díszpolgára címet kapott Kulcsár Béla.

Kárpát Zsolt 2024.04.17.

Ménfőcsanaki díszpolgár

Március 15-én több évtizedes igazságügyi szakértői tevékenységének, karitatív munkájának és művészeti tevékenységének elismeréseként Győr díszpolgára címet kapott Kulcsár Béla.

Hirdetés