Címke: Csehország
Hirdetés
mti 2021.06.02.

Bük és Sárvár előzi Budapestet a cseheknél

A csehek tavaly 250 ezer vendégéjszakát töltöttek Magyarországon, ennek alig csak ötödét Budapesten, a legvonzóbb úti cél a Bük-Sárvár térség gyógyfürdői voltak - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ)

mti 2021.02.14.

Maradnak a szigorú szabályok Csehországban

Tizennégynapos szükségállapotot hirdetett ki hétfőtől Csehországban a koronavírusjárvány miatt a kormány - közölték a cseh kabinet vasárnapi rendkívüli ülése utáni sajtótájékoztatón.

mti 2021.02.05.

Magyarországon tárgyal a cseh kormányfő

A koronavírus elleni oltóanyag nem politikai, hanem biztonsági kérdés, így a vakcina származási helye sem tehető politikai kérdéssé - hangoztatta Andrej Babis cseh kormányfő pénteken Budapesten, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel tárgyalt.

mti 2020.12.15.

Újra szigorítanak Csehországban

A cseh kormány hétfőn úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány romló helyzetének következtében kétheti lazítás után újra megszigorítják az óvintézkedéseket az országban.

mti 2020.10.13.

Bezárják az iskolákat és vendéglőket Csehországban

Csehországban szerdától november elsejéig bezárják az általános iskolákat, amelyek a felső tagozaton áttérnek a távoktatásra. A klubok, bárok és a vendéglők pedig november 3-ig lesznek bezárva - közölték a cseh kormány ülése után hétfőn késő este Prágában.

mti 2020.09.02.

Karanténba került a cseh tisztifőorvos

Csehországban kedden 503 új igazolt koronavírus-fertőzöttet mutattak ki, ami a járvány tavaszi kezdete óta a legnagyobb esetszám - derült ki a cseh egészségügyi minisztérium honlapján szerdán reggel nyilvánosságra hozott adatokból. Szerdai hír, hogy Jarmila Rázová, országos tiszti főorvosnak is pozitív lett a vírustesztje.

Hirdetés