Hirdetés
Címke: családtámogatás
Hirdetés
hirdetés
Megtakarítás Gyerekeknek 2022.05.16.

Biztos tud róla? Ilyen támogatásokat vehetnek igénybe a családok

A gyermeket nevelő családok hazánkban számos kedvezményre és vissza nem térítendő támogatásra jogosultak, amelyek közül vannak csak idén elérhető lehetőségek is. Megmutatjuk a legnépszerűbbeket és azokat is, amelyekről keveset hallani.

MTI 2022.02.17.

Ezermilliárd forint maradhat idén a családoknál

Az idén összességében csaknem ezermilliárd forint maradhat a családoknál adókedvezményekből. A családi adókedvezmény összegével például a gyermekes szülők "fizetése is több lehet", mégis sokan felejtik el időben igénybe venni azt - tájékoztatott Tállai András.

MTI 2022.02.03.

Emelkedett a babakötvény kamata

Újabb jó hír a gyermeket nevelő családoknak, hogy a Babakötvény kamata minden eddiginél magasabbra, 8,1 százalékra emelkedett februártól - írta Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook oldalára felkerült posztjában csütörtökön.

MTI 2021.12.16.

Adócsökkentéssel is fehéríti a kormány a gazdaságot

A parlament a baloldal nélkül 1500 milliárd forintos adócsökkentést szavazott meg, ez minden idők legnagyobb magyarországi adócsökkentése - mondta a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára a Világgazdaságnak.

mti 2021.11.11.

Megduplázzák a babakötvények utáni állami támogatást

Jó hír a gyermeket nevelők családoknak, hogy duplájára emelik a babakötvények után járó állami támogatás összegét, erről döntöttek csütörtökön a Gazdasági Kabineten - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-oldalán.

mti 2021.11.05.

Februárban érkezik az szja-visszatérítés

Jövő februárban minden dolgozó gyermekes szülő visszakapja az idén befizetett személyi jövedelemadóját az átlagbér adószintjéig - közölte a kormányszóvivő pénteken a Facebook-oldalán.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.08.

Pluszpénz a győri időseknek és családoknak is

Jövő februárban nem csak a 13. havi nyugdíjat fizeti ki az állam, de akkor kapják vissza az idén befizetett személyi jövedelemadójukat is a gyermeket nevelő adófizetők. Erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt, az SZJA visszatérítésről pedig már kormánydöntés is született. A gazdaság kiemelkedő teljesítménye több százmilliárd forinthoz juttatja a nyugdíjasokat és a családokat, erről beszélt a Győr Plusznak Győr két országgyűlési képviselője. Simon Róbert Balázs és Kara Ákos kiemelték, a térségben élők is részesülnek a GDP-alapú pluszpénzekből.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat