Címke: bűnözés
Hirdetés
MTI 2024.04.05.

Több mint 800 bűnszövetkezet fenyegeti az EU biztonságát

Jelenleg összesen 821 bűnszövetkezet fenyegeti az Európai Unió biztonságát, ezek együttesen mintegy 25 ezer tagot számlálnak - emeli ki az unió rendőri együttműködési szervezetének (Europol) pénteken közzétett jelentése.

MTI 2023.09.25.

Meghalt Olaszország egykor legkeresettebb maffiafőnöke

Hatvanegy éves korában meghalt hétfőn Matteo Messina Denaro, Olaszország egykor legkeresettebb maffiafőnöke, akit januárban fogtak el, miután évtizedeken át sikeresen bujkált a hatóságok elől - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.

Szerző: J. Kovács Andrea 2023.04.16.

Ne legyünk áldozatok!

Az idős, egyedül élő emberek kedvelt célpontjai a bűnözőknek. Szabó Csaba őrnaggyal, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetőjével a megelőzés lehetőségeiről beszélgettünk.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.25.

Kampány a gépkocsifeltörések megelőzéséért

Új típusú kampányt indított a megyei rendőr-főkapitányság a gépkocsifeltörések csökkentése és az áldozattá válás elkerülése érdekében. A rendőrség partnereivel, többek között a Győr Plusz Médiával közösen, prevenciós matricákat és óriásplakátokat helyezett ki a város, különböző pontjain, hogy az autósokra leselkedő veszélyekre hívja fel a figyelmet.

Hirdetés