Címke: borkai zsolt
Hirdetés
Mireider Máté 2024.06.14.

Pintér Bence: „Minden adott ahhoz, hogy sikeresen vezessük a várost a közgyűléssel”

Június 9-én önkormányzati választásokat tartottak hazánkban. Győrben a polgármester-jelölti versenyben Pintér Bence végzett az élen, 18 297 szavazatot kapott. A korábban újságíróként dolgozó, októbertől Győrt irányító Bencével a választás után beszélgettünk. A három hónapos átmeneti időszakot sem akarja tétlenül tölteni, és a Fideszes közgyűléssel is szeretne együtt dolgozni.

Győr+ 2024.06.03.

Borkaiék-szexbotránya: ítélet a zsarolók ügyében

Az adriai szexbotrányba belebukott korábbi győri polgármestertől és baráti társaságától 12 millió forintot kértek a zsarolók, hogy ne hozzák nyilvánosságra a hajón készült kompromittáló felvételeket. Az ügyben ma született meg az elsőfokú ítélet Győrben.

Győr+ 2024.04.16.

„Tegyük helyre a pénzügyeket!”

Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron vármegyei közgyűlés elnöke reagált Borkai Zsolt többször hangoztatott kijelentéseire, amelyek annak lemondásakor a költségvetési helyzetről szóltak. Németh Zoltán kiemelte: fontosnak tartja, hogy tényadatokat közöljön az ügyben.

Győr+ 2023.11.09.

Kérdés-Kör: Győr-ellenes politika az aláírás-gyűjtés

Folytatódik a Kérdés-Kör, a Győr+ közéleti magazinja, amely nem nélkülözi a politikát sem. Ficsór Dávid vendége ezúttal is Kohán Mátyás, külpolitikai újságíró és politikai elemző, valamint dr. Fekete Dávid, a Fidesz-KDNP győri frakcióvezetője volt. Az adás két fő téma köré összpontosult: fejlődés az Ipari Parkban és a városban, valamint Borkai Zsolt korai kampányolása.

Hirdetés