Címke: Börcs
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.03.13.

Friss disznótorossal várták a véradókat Börcsön

A lelkes kollégáimhoz hasonlóan rendszeres résztvevője vagyok a Kisalföld által szervezett médiavéradásnak. Nagyapám több mint százszoros véradó, s szeretnék én is a nyomdokaiba lépni, tovább vinni odaadását, hisz egy rövid procedúrával, egy kis tűszúrással legalább három életet lehet megmenteni.

Ficsór Dávid 2023.03.04.

Börcs büszke díjnyertes tűzoltóira

Ahogy arról korábban a Győr+ Média is beszámolt, a Börcsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület kapta a 2022-es „Év önkéntes tűzoltó egyesülete” címet.

Ficsór Dávid 2021.12.06.

Közel hárommilliót gyűjtöttek a börcsiek

Harmadik alkalommal rendezték meg Börcsön a Jótékonysági Mikulásfutást. Az előző évekhez hasonlóan idén is olyan embereknek, családoknak kívántak segíteni, akiket nehéz helyzet elé állított az élet.

Győr+ 2021.11.29.

Jótékonysági Mikulásfutás Ákosért és Enikőért

Az idei évben, immáron harmadik alkalommal rendezik meg Börcsön a Jótékonysági Mikulásfutást, ez alkalommal a közösség két tagjának, Ákosnak, és Enikőnek segíthetnek a résztvevők.

Ficsór Dávid 2021.10.11.

Egyre népszerűbb a börcsi Tökfesztivál

Kis község, nagy szívvel és egy rendkívül összetartó közösséggel. A szombatihoz hasonló rendezvények összekovácsolják Börcs lakóit, sőt a 14. alkalommal megszervezett Tökfesztivál már nem csak a régióból, hanem az ország különböző pontjairól is a Győr melletti településre vonzza az embereket.

Hirdetés