Hirdetés
Címke: belpolitika
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.09.18.

Szoros együttműködés, sikeres város

Simon Róbert Balázzsal, a győri 1-es számú választókerület Fidesz–KDNP-s színekben megválasztott országgyűlési képviselőjével beszélgettünk, aki 2014 és 2018 után jövő tavasszal már a harmadik képviselői ciklusának megkezdésére készül a Parlamentben.

Győr+ 2021.09.15.

Továbbra is maradhat a veszélyhelyzet

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő sajtótájékoztatót tartott szeptember 15-én, szerda délelőtt 10:30-kor.

ZKÁ 2021.09.03.

Stop Gyurcsány: Győrben is gyűlnek az aláírások

Megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony elnevezésű petíciójához, már Győrben is várják a támogató szignókat. Több ezer aktivista az ország 300 pontján gyűjti az aláírásokat, az első két hétben a közterületeken, az utcán lesz erre lehetőség, utána az aktivisták minden állampolgárt felkeresnek. A Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta, a petíciót azért indították, hogy megmutassák, sokan vannak olyanok, akik nem kérnek még egyszer, a kudarcos Gyurcsány-korszakból. A győri országgyűlési képviselők is a petíció aláírására buzdítanak.

Sándor Szigeti 2020.07.29.

A csónakosnál gyűjtötték az íveket

Nemzeti manipuláció helyett valódi konzultáció" címmel hirdette meg országos kampányát az ellenzéki összefogás. Győrben a Baross úti Csónakos szobornál gyűjtötték a kitöltetlen nemzeti konzultációs íveket az MSZP és a Momentum helyi aktivistái, akikhez csatlakoztak a kezdeményezők, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Gurmai Zita ellenzéki országgyűlési képviselők.

MTI 2020.06.16.

A veszélyhelyzet megszüntetéséről szavaznak

Az Országgyűlés ma tizenkét előterjesztésről szavaz, köztük a koronavírus-járvány miatt hirdetett veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslatról.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat