Címke: belpolitika
Hirdetés
MTI 2024.02.24.

Csak emberi szenvedést hozott a háború

Csak emberi szenvedést hozott a két éve kirobbant orosz-ukrán háború - hangsúlyozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalán szombaton megosztott videónyilatkozatában.

MTI 2024.01.01.

Megkezdte működését a Nemzetgazdasági Minisztérium

Orbán Viktor miniszterelnök döntésének megfelelően január 1-jétől a Gazdaságfejlesztési Minisztérium új elnevezéssel, Nemzetgazdasági Minisztériumként folytatja tevékenységét - közölte a tárca hétfőn az MTI-vel.

MTI 2023.12.31.

Dömötör Csaba: a cél 2024-ben a gyarapodás

A kormány nem titkolt célja, hogy Magyarország 2024-ben is a gyarapodás útját járja - hangsúlyozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalán vasárnap publikált videónyilatkozatban.

MTI 2023.12.09.

Orbán Viktor Argentínában tárgyalt

A miniszterelnök szombaton Buenos Airesben megbeszélést folytatott Jair Bolsonaro korábbi brazil államfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MTI 2023.11.27.

Magyarország támogatja a globális gazdasági és ipari együttműködést

A kormány támogatja a globális gazdasági és ipari együttműködést, ugyanis Magyarország példáján is jól látszik, hogy ez milyen kölcsönös előnyökkel járhat a szereplők számára - hangsúlyozta a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben.

MTI 2023.11.12.

Brüsszel eltöröltetné a magyar kormánnyal a rezsitámogatást

Brüsszel a magyar kormány számos olyan intézkedését szeretné eltöröltetni, mint a rezsitámogatás, a kamatstop vagy az extraprofitadó - mondta Lánczi Tamás politológus a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, ahol a leendő nemzeti konzultáció lehetséges témaköreiről beszélt.

Hirdetés