Címke: Bécs
Hirdetés
Győr+ 2022.11.14.

Mutatjuk a bécsi karácsonyi vásárokat

Bécsben a hagyományokhoz híven idén több helyszíne rendeznek hangulatos adventi vásárokat, többségük már meg is nyitott. Az osztrák fővárosba látogatva a leghíresebb, a Rathausplatzon rendezett vásáron kívül érdemes más helyszíneket is felkeresni!

Győr+ | Fotó: christkindlmarkt.at 2022.11.07.

Bécsben is kisebb lesz a karácsonyi vásár

A bécsi karácsonyi vásár, a Christkindlmarkt, amelyet 1986 óta a bécsi városháza előtti téren, a Rathausplatzon rendeznek meg november 19-én nyitja meg kapuit. Idén az energiatakarékosság, a fenntarthatóság szempontjából újult meg a vásár.

Győr+ 2022.10.07.

Letekerik a fűtést a bécsi villamosokon és metrón

Az energiaválságra tekintettel az őszi-téli időszakban két fokkal hidegebb lesz a bécsi metróban és a villamosokon. Letekerik a fűtést a metróállomásokon és a bécsi tömegközlekedési vállalat telephelyein és irodaépületeiben is. A cél, hogy tíz százalékkal csökkentsék az energiafelhasználást.

Földvári Gabriella 2022.01.19.

Jégálom Bécsben

Bécsben a városháza előtti téren a Rathaus platzon, gyönyörű környezetben, minden eddiginél nagyobb, 9.500 négyzetméteres jégfelület várja a korcsolyázókat mától.

mti 2021.03.29.

Bécsben meghosszabbítják a húsvéti zárlatot

Bécsben április 11-éig meghosszabbítják az eredetileg hatnaposra tervezett, a koronavírus-járvány miatt elrendelt húsvéti zárlatot - jelentette be Michael Ludwig polgármester hétfőn újságírók előtt.

Hirdetés