Címke: ballagás
Hirdetés
Győr+ 2022.09.07.

Ballagási kiállítás

Szeptember 13-án újra lesz ballagási kiállítás. Méghozzá két online év után ismét élőben. Molnár Albert, a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozatának elnökségi tagja és Lendvai Patrik, a rendezvény moderátora a Győr+ Rádió műsorában számoltak be a részletekről.

Ficsór Dávid 2022.09.06.

Újra jön a Ballagási Kiállítás!

Szeptember 13-án ismét megtartja nagysikerű rendezvényét a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A Ballagási Kiállítást már 2016 óta szervezik, az utóbbi két év járvány sújtotta időszaka után ismét személyes jelenléttel tartják meg az eseményt. A végzős diákok számára meghatározó élmény a ballagás, ezt szeretné emlékezetesebbé tenni a kamara. 23 kiállító érkezik a jövő héten a Széchenyi István Egyetem Apáczai karának csarnokába, hogy segítse a fiatalok felkészülését életük egyik nagy eseményére.

Kárpát Zsolt 2022.06.16.

Friss nyelvvizsgával ballagtak el a nyolcadikosok

A legtöbb győri általános iskolában ezekben a napokban a tanévzárók mellett tartják meg a ballagási ünnepségeket. Az Arany János Iskola búcsúztatója azért volt különleges, mert a végzős diákok közül többen átvehették a frissen megszerzett középfokú nyelvvizsgájukat.

Ficsór Dávid 2022.05.05.

Soha nem látott forgalom a virágboltokban

Soha nem látott forgalom jellemezte a győri virágboltok elmúlt két hetét, hiszen tíz napon belül két olyan ünnep is lezajlott, melynek kötelező kelléke a virág. A középiskolai ballagást az anyák napja követte, és a vásárlókat az sem gátolta, hogy ebben az üzletágban is 10-15%-os áremelkedés történt az utóbbi időszakban.

Győr+ 2022.04.29.

Így ballagtak el a révaisok

Virágcsokrok, könnyek és mosolyok, csinos ifjú hölgyek, elegáns urak, büszke szülők és családtagok. O. Jakócs Péter kollégánk fotóin a Révai gimnázium ide ballagása.

Németh Boglárka 2022.04.29.

Elkezdődtek a ballagások

Elkezdődtek a ballagások a városban is. Egy időben ballagtak több intézmény diákjai is. A Kazinczy Ferenc Gimnázium 12. évfolyamosai is búcsúztak, több, mint 120 tanuló ballagott végig utoljára szeretett iskolája folyosóin. Egymásba karolva énekeltek, többek szemében az öröm és a búcsúzás könnyei csillogtak.

Győr+ 2022.04.29.

Különleges ballagási ajándék

A Bencés gimnáziumban az egyik diák nem mindennapi ajándékkal lepte meg igazgatóját, alma máterét a ballagás alkalmából.

Győr+ 2021.09.09.

Ballagási kiállítás a virtuális térben

Idén is meghirdette a mindig népszerű Ballagási kiállítást a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, de ezúttal is a virtuális térben.

J. Kovács Andrea 2021.09.06.

Ballagási kiállítás három dimenzióban

Ballagási kiállításmegnyitó sajtótájékoztatót tartottak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A tárlat az előző évekhez hasonlóan a virtuális térben látogatható szeptember 6. és 16. között.

Ficsór Dávid 2021.06.08.

Baksa-tabló vitte a prímet a versenyen

Lezárult az idei Győr-Belvárosi Tablóverseny, kedden délelőtt sajtóreggeli keretében adták át a díjat az első helyezetteknek.

Hirdetés