Címke: ballagás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.09.05.

Ballagási kiállítás

Idén is kiállítással segíti a kamara a ballagókat, hogy megvalósíthassák álmaikat. Az érdeklődőket szeptember 12-én 8 és 15 óra között a Széchenyi István Egyetem Apáczai karának tornacsarnokába (Liszt Ferenc utca 42.) várja a szervező, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata.

Szöveg és fotó: Audi Hungaria Deutsche Schule Győr 2023.07.05.

Bizonyítványosztó ünnepség az Audi Hungaria Iskolaközpont Győr-ben

Június végén Győrött az elismert küldföldi német iskolában ünnepélyes keretek közt búcsúztatták az érettségizett diákokat valamint a Szakképzési tagozat végzőseit. Az idei ünnepség a magyar hagyományoknak megfelelő ballagással egybekötött esemény volt.

Fotó és szöveg: Győr+ Média 2023.05.05.

Ballagnak a győri diákok

Már csütörtökön elkezdődtek a ballagások ország- és városszerte. Pénteken a májusi napsütésben is számos középiskolás intett búcsút diákéveinek.

Győr+ 2023.04.26.

Fájó, mégis örömteli búcsú a Városházán

Közeledik a május és vele a végzősök utolsó iskolás napjai, a ballagások. Szerdán a Városházán a kollégisták kezdték meg a sort, 11 intézmény 178 diákja búcsúzott.

Győr+ 2022.09.07.

Ballagási kiállítás

Szeptember 13-án újra lesz ballagási kiállítás. Méghozzá két online év után ismét élőben. Molnár Albert, a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozatának elnökségi tagja és Lendvai Patrik, a rendezvény moderátora a Győr+ Rádió műsorában számoltak be a részletekről.

Ficsór Dávid 2022.09.06.

Újra jön a Ballagási Kiállítás!

Szeptember 13-án ismét megtartja nagysikerű rendezvényét a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A Ballagási Kiállítást már 2016 óta szervezik, az utóbbi két év járvány sújtotta időszaka után ismét személyes jelenléttel tartják meg az eseményt. A végzős diákok számára meghatározó élmény a ballagás, ezt szeretné emlékezetesebbé tenni a kamara. 23 kiállító érkezik a jövő héten a Széchenyi István Egyetem Apáczai karának csarnokába, hogy segítse a fiatalok felkészülését életük egyik nagy eseményére.

Kárpát Zsolt 2022.06.16.

Friss nyelvvizsgával ballagtak el a nyolcadikosok

A legtöbb győri általános iskolában ezekben a napokban a tanévzárók mellett tartják meg a ballagási ünnepségeket. Az Arany János Iskola búcsúztatója azért volt különleges, mert a végzős diákok közül többen átvehették a frissen megszerzett középfokú nyelvvizsgájukat.

Ficsór Dávid 2022.05.05.

Soha nem látott forgalom a virágboltokban

Soha nem látott forgalom jellemezte a győri virágboltok elmúlt két hetét, hiszen tíz napon belül két olyan ünnep is lezajlott, melynek kötelező kelléke a virág. A középiskolai ballagást az anyák napja követte, és a vásárlókat az sem gátolta, hogy ebben az üzletágban is 10-15%-os áremelkedés történt az utóbbi időszakban.

Győr+ 2022.04.29.

Így ballagtak el a révaisok

Virágcsokrok, könnyek és mosolyok, csinos ifjú hölgyek, elegáns urak, büszke szülők és családtagok. O. Jakócs Péter kollégánk fotóin a Révai gimnázium ide ballagása.

Németh Boglárka 2022.04.29.

Elkezdődtek a ballagások

Elkezdődtek a ballagások a városban is. Egy időben ballagtak több intézmény diákjai is. A Kazinczy Ferenc Gimnázium 12. évfolyamosai is búcsúztak, több, mint 120 tanuló ballagott végig utoljára szeretett iskolája folyosóin. Egymásba karolva énekeltek, többek szemében az öröm és a búcsúzás könnyei csillogtak.

Hirdetés