Hirdetés
Címke: baleset-megelőzés
Hirdetés
Győr+ 2022.08.05.

Beszéljünk a követési távolságról!

Európa több országában a „két másodperces szabály” szolgál alapul a biztonságos követési távolság meghatározására. – írja a kreszvaltozas.hu.

Ficsór Dávid 2022.07.29.

Drónnal vadásztak a szabálytalankodókra

A csütörtöki „Lavina” akció után pénteken ismét fokozott ellenőrzést tartott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a forgalmasabb Győr környéki helyszíneken. Ezúttal speciális drónnal támogatták a földi egységek munkáját.

Győr+ 2022.06.28.

Mire figyeljünk zivatarban vezetve?

Nagy esőben, erős szélben, zivatar esetén is biztosan kell tudni uralni az autót, tisztában lenni a forgalmi helyzettel és a jó helyzetmegoldásokkal. Ha nem megy, jobb félreállva kivárni a vihar végét.

Győr+ 2022.05.09.

Sajnos a hétvégén is volt vonatbaleset

Az elmúlt hétvégén a Debrecenből Tiszalökre tartó vonattal ütközött egy személyautó. Tragédia szerencsére nem lett, de ebben az évben ez már a 41. vasúti átjárós baleset volt...

Havassy Anna Katalin 2022.03.31.

Gyakorlás, hogy a motorozás tényleg felhőtlen szerelem legyen!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Balesetmegelőzési Bizottság és a Four Rivers Chapter összefogott, hogy biztonságosan induljon az idei motoros szezon. Egy közös motoros tréninget hirdettek meg, ahol rengeteg gyakorlati és elméleti tudásra tehet szert az, aki idejében regisztrál.

MTI 2022.03.24.

Itt a tavasz, közeleg a gumicsere

Mire figyeljünk a tavaszi abroncscsere előtt? Ismét itt a nyári abroncsok ideje: időjárástól függően, március végén érdemes gumiabroncsot váltani. A hazai autótulajdonosok a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) tagjai által gyártott több tucat abroncsmárkából, illetve típusból válogathatnak.

Győr+ 2022.02.02.

Nőtt a halálos balesetek száma

A múlt héten országos szinten ismét sok volt a baleset, és sokan sajnos életüket vesztették az útjainkon. Vezessünk óvatosabban, figyelmesebben!

police.hu 2022.01.29.

Nem adtak elsőbbséget, baleset lett belőle

A rendőrök kilenc anyagi kárral és három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában.

Győr+ 2022.01.06.

Vízparti teraszon is esélyt adnak a motorosok

A 2004-ben alapított Four Rivers Chapter Hungary Egyesület sok éves működése után úgy határozott, hogy magasabb szinten kívánja végezni egyesületi feladatait. Ennek érdekében létrehozott egy, az egyesületi adminisztrációs feladatok elvégzésére, programok szervezésére és azok megtartására is alkalmas klubházat. Ezt most egy pályázat segítségével tovább fejlesztették és kialakítottak egy vízparti teraszt. Persze nem csak a maguk, hanem más közösségek javára is. A klubház így mind inkább helyet tud adni a találkozásra, az oktatásra, a jótékonyságra és az érzékenyítésére is. Számos lehetőség adott, s a motorosoknál az összefogás is megvan!

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat