Címke: baleset-megelőzés
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.09.13.

Tavaly megnyertük, idén rendezzük a baleseti helyszínelő versenyt

Természetesen a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságról van szó, azon belül is a Baleset-megelőzési Bizottságról, akik a győri szervezésért és a hat versenyhelyszínért felelnek. Három napon keresztül tehát a baleseti helyszínelő szakma legjobbjai mérik össze tudásukat városunkban.

Győr+ 2023.08.07.

Mit kell tenni külföldi baleset esetén?

A külföldi utazás során bármennyire is felkészült az autós, sajnos érheti váratlan közlekedési baleset – akárcsak itthon. Érdemes tudni mi a teendő ilyen esetben!

Németh Boglárka 2023.07.31.

Fokozott vadveszély: vezessünk óvatosan!

Lassan a félidejénél jár az őzek nászidőszaka, ezért az autósoknak nem árt jobban odafigyelni az állatok mozgására és vigyázni rájuk.

Havassy Kata 2023.07.13.

Tudj meg mindent a mankókerékről!

A teljes értékű pótkerekek helyett az autógyártók által adott hely-, és súlytakarékos mankókerekek felszerelve gyengébb képességűak, mint az eredeti abroncsok. Ha felszereltük őket, ezt mindenképp figyelembe kell venni az autó vezetése során, és mielőbb ki kell cserélni a mankókereket az eredetivel megegyező méretű és minőségű abroncsra.

Győr+ 2023.05.27.

Utoléréses baleset volt az M1-esen

Utoléréses balestet szenvedett egy személyautó és egy kisteherautó az M1-es autópálya 31-es kilométerénél, Budapest felé, Bicske térségében.

Győr+ 2023.05.19.

Győrben is lesz Zebra terv akció!

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság május 23-25. között hirdette meg a „ZEBRA TERV” elnevezésű baleset-megelőzési ellenőrzést, a gyalogosok – mint védtelen közlekedők – biztonságára helyezve a hangsúlyt.

Hirdetés