Címke: Balaton átúszás
Hirdetés
MTI 2023.07.20.

Elhalasztják a szombati Balaton-átúszást

Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján - a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével - a szervezők úgy döntöttek, hogy nem tartják meg szombaton a 41. Lidl Balaton-átúszást.

Győr+ 2022.07.21.

Kedvezményes vasúti jeggyel a 40. Balaton-átúszásra

Július 23-án 40. alkalommal rendezik meg a Balaton-átúszást, az eseményhez kapcsolódóan 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezménnyel lehet utazni Révfülöp és Balatonboglár állomásra, illetve onnan vissza. A kedvezmény az Ötpróba sorozat része már 2018 óta, a felhasználás feltételei szerint a helyszínen bélyegeztetni kell a jegyeket.

Győr+ 2022.07.16.

Startol a negyvenedik Balaton-átúszás

Jövő szombaton rendezik meg negyvenedik alkalommal a minden évben nagy népszerűségnek örvendő Lidl Balaton-átúszást, amelyre idén is több ezer jelentkezőt várnak.

mti 2021.08.07.

Patkás Tomi egyéni csúccsal teljesítette a Balaton-átúszást

A rendező BSI Budapest Sportiroda tájékoztatása szerint a szigorú járványügyi részvételi szabályok mellett megtartott rendezvény indulói közül a hagyományos 5,2 kilométeres Révfülöp-Balatonboglár úszótávot több mint 6200-an, a másodszor megrendezett, 2,6 kilométeres Balatonboglárról induló és oda is érkező féltávúszást ötszáznál is többen, a SUP-osoknak idén először szervezett Balaton-áthúzást pedig több mint kétszázan választották. A rendezvényre az ország közel 800 településéről érkeztek nevezők, 47 százalékuk nő volt.

Győr+ 2021.08.05.

Szombaton rendezik meg a 39. Lidl Balaton-átúszást

Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján – a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével a szervezők úgy döntöttek, hogy a 39. Lidl Balaton-átúszást augusztus 7-én, szombaton megtartják.

Győr+ 2021.07.29.

Elhalasztják a Balaton-átúszást

Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjáráselőrejelzése alapján a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével a szervezőbizottság úgy döntött, hogy a bizonytalan és várhatóan gyakran szeles időjárás miatt a 39. Lidl Balaton-átúszást ezen a hétvégén a résztvevők biztonsága érdekében nem tartják meg.

Hirdetés