Címke: Bagolyvár Gyermekotthon
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.04.16.

Húsvét után is kitart a jótékony lendület

Nem ez volt a Csillagfény Alapítvány első látogatása a Bagolyvár Gyermekotthonban. Visszatérő jótékony vendégek ők, csakúgy ahogy a Prospective Kutató Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány is, aki most is örömmel fogadták a Csillagfényesek meghívását és csatlakoztak a jótékonysághoz.

Pécskai István 2023.04.14.

Civilek adományoztak a Bagolyvár Gyermekotthonnak

Jobb adni, mint kapni - tartja a mondás. Ez a mottó vezérli azokat a győri civileket, akik adományokat vittek csütörtökön a Bagolyvár Gyermekotthon lakóinak. Az Arrabona Eagles MC motoros egyesület több civillel kiegészülve régóta azon fáradozik, hogy örömet szerezzen a lurkóknak.

Németh Boglárka 2023.01.06.

Kutyabemutatót tartottak az angyalok a gyermekotthonban

A Győr+ Angyalok nem csak karácsonykor jótékonykodnak. A Győr+ Média tavalyi karácsonyi akcióját az Állatságok Állatbemutató csapata is látta és úgy döntöttek, teljesítik azoknak a gyerekek a papírra lerajzolt vágyát, akikhez közel állnak a kis kedvencek. A téli szünetben lepték meg a Bagolyvár lakóit, akik nagyon örültek a patkány, a nyuszi, a tyúkok, a teknős és a kutyák láttán. Az állatok trükköket mutattak be, továbbá az előadások végén meg is lehetett őket simogatni. A különleges élményt pedig természetesen stábunk is megörökítette.

Németh Boglárka 2022.04.20.

Meglepték a gyermekotthon lakóit

Nagy meglepetés érte a Bagolyvár Gyermekotthon lakóit szerda este. Az Arrabona Eagles MC motorosai és Varga Szabina, valamint Pintér Margit gyümölcsöt, édességet, kekszet és pizzát vittek az árva gyermekeknek. Az extra meglepetés pedig a Delta Zenekar volt, akik slágereikkel csaltak mosolyt kicsik-és nagyok arcára.

Hirdetés