Címke: atlétika
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.09.10.

Emléktáblával tisztelegnek a világklasszis atléta előtt

Kiss György, atléta emléke előtt tisztelegve avattak márványtáblát az Olimpiai Sportparkban szombaton. Az emléktáblát Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány és a város önkormányzata állíttatta.

MTI 2022.08.09.

München lesz a kontinens sportfővárosa

Csütörtöktől jövő vasárnapig München ad otthont a második multisport Európa-bajnokságnak, melynek keretében kilenc olimpiai sportág kontinensviadalát rendezik meg egy helyen, nagyjából egy időben. A magyarok hét sportágban - asztaliteniszben, atlétikában, evezésben, kajak-kenuban, kerékpárban, tornában és triatlonban - lesznek érdekeltek.

Pécskai István 2022.08.04.

U23-as atlétikai viadal az Olimpiai Sportparkban

Augusztus 5-én, pénteken újabb nívós utánpótlás atlétikai versenynek ad otthont az Olimpiai Sportpark. Magyarország, Csehország és Lengyelország legjobb fiatal sportolói mérik össze a tudásukat. Az eseményre ingyenes a belépés.

MTI 2022.08.03.

Huszonkilenc számban már biztos lesz magyar atléta Münchenben

Az Európai Atlétika Szövetség által közzétett előzetes lista alapján a magyaroknak huszonkilenc versenyszámban már biztosan lesz legalább egy indulójuk a müncheni Európa-bajnokságon, amit augusztus 15-21. között a multisport kontinensviadal keretén belül rendeznek meg a bajor fővárosban.

Mics Flóra 2022.07.14.

Uralták a győri tornászok az országos bajnokságot

A Győr+ Reggel mai adásában vendégeink voltak a Győri Atlétika Club tornászai, Mészáros Krisztofer, Kardos Botond és Tomcsányi Benedek, akikkel a legutóbbi országos bajnokságról beszélgettünk.

Győr+ 2022.07.04.

Az atléták célja: a felnőttválogatottban is legyen GYAC-os

A GYAC atlétái szinte szünet nélkül váltottak a fedett pályás idényről a szabadtéri szezonra. Az évnek ebben az időszakában egymást érik a hazai és külföldi nemzetközi versenyek, a különböző bajnokságok és válogatók. A győri klub sportolói kiemelkedő eredményekkel is büszkélkedhetnek, bár a GYAC-nak egyelőre csak utánpótlás szinten vannak válogatott atlétái.

Hirdetés