Címke: atlétika
Hirdetés
Győr+ 2024.02.21.

Remekeltek a GYAC versenyzői

Jubileumi, 50. alkalommal rendezték meg az Atlétika Fedettpályás Magyar Bajnokságot. Az eseményre az elmúlt két szezonhoz hasonlóan a Nyíregyházi Atlétikai Centrumban került sor. Böndör Márton, a Győri Atlétikai Club rúdugrója új egyéni csúccsal 531 centiméterrel diadalmaskodott.

MTI 2023.12.07.

Kollégánkat is díjazták az Ezüstgerely-díjátadón

Két kategóriában hirdettek győztest idén az Ezüstgerely Művészeti Pályázaton, melynek díjait kedden a margitszigeti Holdudvar Rendezvényházban adtak át. A rendezvényen dicsérő oklevélben részesült Rózsa Tamás kollégánk is.

Győr+ 2023.08.30.

Németh Balázs: A budapesti egy új mérce a szabadtéri vb-k történetében

A budapesti egy új mérce a szabadtéri vb-k történetében, tehát mostantól Budapesthez mérik majd az atlétikai világbajnokságokat, Budapesthez mérik majd, hogy mit tud egy atlétikai vb, és ez jó érzés – jelentette ki Németh Balázs az atlétikai világbajnokság mérlegét megvonva.

MTI 2023.08.28.

Atlétikai vb: A németek érem nélkül távoztak

A korábban sportági nagyhatalomnak számító Németország érem nélkül zárta a vasárnap véget ért budapesti atlétikai világbajnokságot. Az atlétikai vb-k történetében először maradt érem nélkül Németország, amely az egyik legnagyobb csapattal, 72 sportolóval érkezett a magyar fővárosba.

Hirdetés