Címke: aranypart
Hirdetés
Győr+ 2023.08.18.

Megnyitották az Aranypart I. szabadstrandot!

A lezárásra a Mosoni-Duna áradása miatt volt szükség. A Győr-Szol befejezte a takarítási munkákat, így újra elérhető a győriek számára a népszerű partszakasz.

Győr+ 2023.08.04.

Lezárják az Aranypart I.-et

A Győr-Szol Zrt. értesíti a lakosságot, hogy a Mosoni-Duna várható áradása miatt 2023. augusztus 5-én, szombaton az Aranypart I. szabadstrandot átmenetileg lezárják.

Szerző és fotó: Pécskai István 2023.07.15.

A strandon lazítanak a győriek a nagy hőségben

A vízparton a legkönnyebb elviselni a hőséget - vallják a győriek. Szombaton árnyékban 34 fokot is mutattak a hőmérők, nem meglepő, hogy az emberek a nagy melegben ,,elárasztották” a strandokat. Az Aranypartra is sokan látogattak ki napozni, úszni, labdázni és SUP-ozni.

Kárpát Zsolt 2023.05.28.

Fergeteges gyereknap az Aranyparton

Május utolsó vasárnapján ismét hatalmas Gyerek Piknik helyszínévé változott Győrött az Aranypart II., ahol kicsik és nagyok, sőt még a szülők is egészen biztos, hogy megtalálták a nekik való időtöltést.

Zombai-Kovács Ákos 2023.02.27.

Sok kicsi sokra megy: tovább szépült az Aranypart

Sok kicsi sokra megy, a mondás ezúttal Győrben, az Aranypart 2-re is igaz. A holtág melletti sétányt sokan és egyre többen használják kikapcsolódásra vagy akár kutyát sétáltatni, nekik kedveznek a közelmúltban megvalósított és most bemutatott fejlesztések. 5 darab padot, 5 hulladékgyűjtőt és 5 kutyapiszok-gyűjtőt helyeztek ki a vízpart néhány száz méteres szakaszára, hogy ezzel is az arra sétálók mindennapjait tegyék kényelmesebbé. A fejlesztés dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő keretéből, a Győr-Szol kivitelezésében valósult meg.

Csapucha Adrienn 2022.09.01.

Bezártak a szabadstrandok

A szokásos éves ütemtervnek megfelelően bezártak a győri szabadstrandok szeptember elsején. Ettől az időponttól már nem szabad vízbe menni sem az Aranypart I-en, sem az Aranypart II-n, de jó idő esetén a partokon továbbra is pihenhetnek a látogatók.

Győr+ 2022.05.14.

„A vízről teljesen másként fest a város”

Bővelkedik a hétvége aktív közösségi programokban. Az egyik legkülönlegesebbnek ígérkezett a „Nyílt nap a folyón” nevet viselő rendezvény, melynek az Aranypart I. adott otthont.

HAK 2022.05.12.

Tölts el egy napot a vízen és parton!

Izgalmas programra hívnak és várnak mindenkit, aki szereti a vizet, a víz közelségét és érdeklődik a vízzel kapcsolatos témák iránt. Sőt, a május 14-én sorra kerülő Nyílt nap a folyón nevű rendezvényen a Győr+ Rádió is ott lesz és élőben jelentkezik!

Földvári Gabriella 2021.06.12.

Kultúrstrand épül az Aranyparton

Az Aranypart II-n, a Püspökerdei holtág környezetében kulturális és közösségi teret alakít ki, kajak-kenu tanösvényt létesít és izgalmas nyári programokat szervez a Terasz Csoport Egyesület idén nyáron.

Földvári Gabriella 2021.06.07.

Jóga az Aranyparton

A Győri Jóga Egyesület június 21-én 17 órától ingyenes szabadtéri gyakorlásra és élőzenés relaxációra hívja a jóga iránt érdeklődőket az Aranypartra.

Hirdetés