Címke: aranypart
Hirdetés
Csapucha Adrienn 2022.09.01.

Bezártak a szabadstrandok

A szokásos éves ütemtervnek megfelelően bezártak a győri szabadstrandok szeptember elsején. Ettől az időponttól már nem szabad vízbe menni sem az Aranypart I-en, sem az Aranypart II-n, de jó idő esetén a partokon továbbra is pihenhetnek a látogatók.

Győr+ 2022.05.14.

„A vízről teljesen másként fest a város”

Bővelkedik a hétvége aktív közösségi programokban. Az egyik legkülönlegesebbnek ígérkezett a „Nyílt nap a folyón” nevet viselő rendezvény, melynek az Aranypart I. adott otthont.

HAK 2022.05.12.

Tölts el egy napot a vízen és parton!

Izgalmas programra hívnak és várnak mindenkit, aki szereti a vizet, a víz közelségét és érdeklődik a vízzel kapcsolatos témák iránt. Sőt, a május 14-én sorra kerülő Nyílt nap a folyón nevű rendezvényen a Győr+ Rádió is ott lesz és élőben jelentkezik!

Földvári Gabriella 2021.06.12.

Kultúrstrand épül az Aranyparton

Az Aranypart II-n, a Püspökerdei holtág környezetében kulturális és közösségi teret alakít ki, kajak-kenu tanösvényt létesít és izgalmas nyári programokat szervez a Terasz Csoport Egyesület idén nyáron.

Földvári Gabriella 2021.06.07.

Jóga az Aranyparton

A Győri Jóga Egyesület június 21-én 17 órától ingyenes szabadtéri gyakorlásra és élőzenés relaxációra hívja a jóga iránt érdeklődőket az Aranypartra.

Hirdetés