Címke: applikáció
Hirdetés
Győr+ 2024.05.22.

Kiváló kooperáció: büféből rendelős applikációt fejlesztettek a fiatalok

A hallgatók gyakorlati oktatását szolgálta a győri Széchenyi István Egyetem új kezdeményezése, miközben megismertette a középiskolásokat az intézményben zajló képzéssel. A programban a diákok szállították az ötletet, amit az egyetemisták csapatmunkában valósítottak meg: a végeredmény egy alkalmazás, amelyen keresztül rendelés adható le az iskolai büfének. A diákok még azt is megjelölhetik, hogy melyik szünetben veszik át a termékeket.

Győr+ 2024.04.11.

NAV-Mobil: ellenőrizze most, be van-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e. A lekérdezés mindössze fél percet vesz igénybe, az eredmény azonban mindenki számára fontos: a szabályos foglalkoztatás ugyanis az egészségügyi ellátásnak és a későbbi nyugdíjnak is feltétele.

Győr+ 2024.04.06.

Elérhetetlen az MVM ügyintéző oldala

Tervezett karbantartást hajtanak végre az MVM oldalain és alkalmazásaiban, emiatt az online ügyintézés vasárnap este 20 óráig szünetel.

MTI 2023.12.08.

Akadozik a jegyvásárlás a MÁV applikációval és az Elvirán

A Simple Pay fizetési szolgáltatás átmenetileg nem érhető el, így az online értékesítési csatornákon - a MÁV applikáción és az Elvirán - fennakadások tapasztalhatók a jegyvásárlásban - közölte péntek reggel a vasúttársaság honlapján a Mávinform.

Csollán Tamara 2023.08.02.

Interaktív városnézés már Győrben is

Aki próbált már óvodáskorúakkal várost nézni, az tudja, hogy nem könnyű feladat, ám nem is teljesen lehetetlen. A Plukkido játéktervezőinek új ötlete lehetőséget ad a kisgyerekes családoknak, hogy mesékkel és a fantáziavilág mozgósításával fedezzék fel a környéket, mindössze egy okostelefon és egy kis turpisság segítségével. A képzeletbeli manók ugyanis ott és akkor szólítják meg a gyerekeket, amikor az a családoknak a legkényelmesebb. A kreativitást fejlesztő, játékos fejtörőkkel teli digitális meseösvény már Győrben is elérhető.

Hirdetés