Címke: applikáció
Hirdetés
MTI 2023.03.16.

Telefonos applikáció segíti a gólyák megfigyelését

Telefonos applikációval bővült a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) gólyafészek adatbázisa, amely így még egyszerűbbé teszi a lakosság számára a megfigyelésen alapuló adatszolgáltatást.

Szerző és fotó: Csollán Tamara 2023.03.04.

Szív City: egy alkalmazás azoknak, akik készek életeket menteni!

Amikor valakinek megáll a szíve, az élete sok esetben mindössze néhány percen, embertársai tettrekészségén múlik. A Szív City egy olyan alkalmazás, amely segíthet abban, hogy ezekre a vészhelyzetekre minél gyorsabban reagálhassunk, ezáltal pedig életeket menthessünk.

Győr+ 2022.02.10.

Már megyénkben is mesélnek az ÚtraManók

Mérföldkőhöz érkezett a játékos gyermekfejlesztéssel foglalkozó Plukkido alkalmazása, az ÚtraManó. A környezetről és az autó ablakából is észrevehető látványosságokról, valamint helyi érdekességekről is mesélő GPS alapú applikáció már nem csak az autópályákon, hanem az egész országban, minden útvonalon elérhető.

Győr+ 2022.01.27.

Új funkcióval bővült a Messenger

A végpontok közti titkosítás lehetőségét pár éve kezdte el terjeszteni a Facebook, de a funkció csak mostanra lett mindenki számára elérhető.

Kárpát Zsolt 2021.10.26.

Játék applikációk Győr750-re

Találd meg Győrt! és Építsd meg Győrt! címmel készült két mobilalkalmazás elsősorban fiatalok számára, amelyeket kedd délután mutattak be a Városházán. A 10-18 éves korosztály számára Győr helytörténetét feldolgozó, játszva oktató applikáció eddig még nem készült.

Győr+ 2021.06.09.

Magyar mobilalkalmazás segít a túlfogyasztás mérséklésében

Idén a túlfogyasztás világnapja – az a nap, amikor Földünk éves erőforrásai kimerülnek – július 29-ére esik, de hazánk még a globális átlagnál is rosszabbul teljesít. A túlfogyasztás mérséklésének segítésére mobilalkalmazást fejlesztett ki a WWF Magyarország.

Hirdetés