Címke: ápoló
Hirdetés
Győr+ 2024.02.01.

Új képzést indít Óváron az egyetem

Hat évfolyamos, technikusi oklevelet adó általános ápoló képzés indul Mosonmagyaróváron szeptembertől. Az oktatás a Széchenyi István Egyetem, a fenntartásában működő Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Technikum és Szakképző Iskola, a Győri Tankerületi Központ és intézménye, a Mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium és Kollégium együttműködésével valósul meg.

Győr+ 2023.12.13.

Köszönjük Kriszti nővér – díjat kapott a Pannonhalmi Bencés Gimnázium ápolója

„Tisztelet a Szakdolgozó Kollégáknak” díjat kapott a Pannonhalmi Bencés Gimnázium ápolója. Farsang Krisztinát a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete tüntette ki. Kriszti 2018 óta a gimnázium ápolója. Ennél azonban jóval több, a bencés család igazi tagja, akit a diákok akkor is felkeresnek, ha csak egy kis beszélgetésre vágynak.

Győr+ 2023.10.18.

Bővült az egészségügyre fordított forrás

Az egészségügyre fordított forrás folyamatosan nőtt az elmúlt években, az egészségügyi kasszában ma kétezer milliárd forinttal több pénz van, mint amennyi 2010-ben volt. Ennek köszönhető, hogy a gyógyítás, a betegségek korai felismerése és megelőzése mellett jut pénz fejlesztésekre, béremelésekre is - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Baján.

Hirdetés