Címke: Apáczai kar
Hirdetés
Győr+ 2023.06.20.

Széchenyi szerelmei

A Keresztény Értelmiségeik Szövetsége és a Bencés diákok Győri Egyesülete szeretettel hívja az érdeklődőket Brummer Krisztián jogász, politológus Széchenyi szerelmei című előadására 2023. június 30-án 17 órára a Széchenyi István Egyetem Apáczai Kar Barsi Ernő termébe.

J. Kovács Andrea | Fotó: MekliZ Fotó, Komlós Ádám 2022.11.10.

Apáczai Napok huszonhatodszor

Huszonhatodik alkalommal rendezték meg az Apáczai Napot a tanítóképzőn. A Széchenyi Egyetem Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kara sűrű programmal, tudományos konferenciával és két kiállításmegnyitóval tette emlékezetessé az eseményt.

Ficsór Dávid, Németh Boglárka 2022.09.14.

Iskolakerti nyári egyetem az Apáczain

Az iskolakertek kapcsán tartott workshopokat a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Kara múlt héten. A Nemzetközi Nyári Egyetemi kurzus lényege, hogy az iskolakertekkel foglalkozó európai uniós intézmények és szakértők találkozzanak, ötleteiket és tapasztalataikat megoszthassák egymással.

Ficsór Dávid 2022.06.01.

Szakmai nap művelődésszervezőknek

Könyvbemutatóval egybekötött szakmai napot tartott a napokban a Nemzeti Művelődési Intézet megyei igazgatósága a Széchenyi Egyetem Apáczai karán.

Kárpát Zsolt 2022.04.26.

Civil piknik az Apáczai karon

10 hónap alatt összesen 5 workshop, 12 közösségi foglalkozás és 3 úgynevezett crossover esemény valósult meg a Közösség Győrben című projektben. A programsorozatban együttműködő partnere volt a Széchenyi István Egyetem-Apáczai Csere János Kara. Kedden délután a projekt sokszínű záróeseményén többek között bográcsozhattak a résztvevők. A Győri Egyházmegyei Karitász közreműködésével az eseményen 30 Ukrajnából elmenekült családot láttak vendégül a szervezők.

Győr+ 2022.03.17.

Tanítók napja: hagyomány és digitalizáció az egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kara és a Magyar Pedagógiai Társaság Északnyugat-magyarországi Tagozata a tanítók napja alkalmából rendezte meg az Apáczai Módszertani Délutánt. A program fókuszában a hagyományos értékek és a digitalizáció kapcsolata állt.

Hirdetés