Címke: amerikai foci
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.03.18.

Csodás autók, cheerleaderek, és amerikai foci Révfaluban

Győr volt a házigazdája az első Egyetemi Amerikai Futball Bajnokságnak. A Széchenyi István Egyetem focipályáján gyűlt össze az 5 résztvevő csapat. A villámmeccsek mellett többek között pomponlányokban és különleges amerikai autókban is gyönyörködhettek a szurkolók.

Csollán Tamara 2022.05.07.

A hallgatók körében is hódít az amerikai foci

Újabb lehetőséggel bővült a győri Széchenyi István Egyetem sportkínálata: februártól amerikaifoci-edzéseket is látogathatnak a hallgatók. A sportág hazai népszerűségét is jelzi, hogy a közzétett felhívásra sokan jelentkeztek, s a foglalkozásokat jelenleg is 20-25-en látogatják. Mindez bizakodásra adhat okot a jövőre nézve – a végső cél ugyanis egy olyan hallgatói csapat létrehozása, amelyik az egyelőre még csak formálódó egyetemi ligában is próbára teheti tudását.

Győr+ 2020.12.28.

Győri játékos is a legjobbak közt

A pályán már véget ért a rendhagyó, őszi magyar amerikaifutball-szezon, a játékosok azonban még izgulhattak, hogy ki kapja a rangos díjakat.

MTI 2020.11.27.

Koronavírusos az előző szezon legjobbja

A profi amerikaifutball-liga (NFL) 2019-es alapszakaszának legértékesebb játékosa (MVP), a Baltimore Ravensben szereplő Lamar Jackson elkapta a koronavírust, így biztosan nem játszhat a Pittsbugh Steelers elleni vasárnapi csoportrangadón.

Hirdetés