Címke: Alumni Talk
Hirdetés
Győr+ | Fotó: Májer Csaba József 2022.12.17.

Adventi üzenet a széchenyis legendától, Kuti József tanár úrtól

Karácsonyhoz közeledve az Alumni Talk podcast idei utolsó epizódjában közkívánatra egy olyan beszélgetést rögzített a Széchenyi István Egyetem, amely bizonyára melegséggel tölti el a szíveket. Kuti József tanár úr maga a legenda a Széchenyi István Egyetem történetében, aki már a kezdetektől részese volt az intézmény dinamikus fejlődésének.

Győr+ 2022.11.11.

A távközlés evolúciójáról beszélt dr. Vári Péter

Itt az Alumni Talk podcast legújabb epizódja, amelyből kiderül, igaz-e, hogy egy fűszállal is lehet rádióadást befogni, működnek-e még a telefonfülkék, és vajon mi lehet a következő lépcsőfok a távközlés evolúciójában. Mindezekről dr. Vári Péter Széchenyi alumnival, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság műszaki főigazgató-helyettesével beszélgettünk.

Győr+ 2022.10.07.

Egyetem alakú szív

A Széchenyi István Egyetem alumni podcastja a második évad első epizódjával jelentkezik, melynek vendége Némethné Farkas Kata, a Felnőttképzési Központ vezetője. Az érzelmek hullámhosszán indul újra az Alumni Talk podcast, megható visszaemlékezésekkel és az égig érő ezüstfenyő történetével. Hallgassa meg Ön is!

Győr+ 2022.08.11.

A Művészeti Kar a SZE erős szárnyú madara

Mint egy erős szárnyú madár, úgy teremt egyensúlyt a Művészeti Kar a műszaki tudományok terén élen járó Széchenyi István Egyetemen. Az Alumni Talk podcast legújabb adásában szó volt a győri zenei képzés történetéről, a kar törekvéseiről és újdonságairól, a vendégek dr. Ruppert István Liszt Ferenc-díjas orgonaművész és a Széchenyi alumna Tóth Anita trombitaművész voltak.

Győr+ 2022.06.16.

Létezik a fehér köpeny varázsa

Mi mindenre képesek elhivatott, a társadalomért tenni akaró hallgatók? Miért választják a fiatalok hivatásul az egészségügyi pályát és a Széchenyi István Egyetemet? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk az Alumni Talk podcastban. Az új epizódban Soósné dr. Kiss Zsuzsanna és Báró Szabina voltak vendégeink.

Hirdetés