Címke: alpolgármester
Hirdetés
Győr+ 2023.02.22.

Dr. Pergel Elza volt a Konkrét vendége

Az alpolgármester látogatott a Győr+ TV stúdiójába, ahol Kárpát Zsolttal számos fontos témát érintettek. A Konkrétban szó esett a napokban elfogadott költségvetésről, és arról, hogy a többi között az energiaválság miatt rengeteg kihívással néz szembe az önkormányzat. Így kiderült az is, hogy a város kulturális és szociális intézményeinek fenntartása is nehézséget jelent.

Győr+ 2022.06.30.

„Nekünk az ember, a család a legelső”

Az alpolgármesteri vizit csütörtöki vendége dr. Pergel Elza volt. A Győr+ Rádió reggeli műsorában szó esett arról, ki mennyi időt töltött el egy munkahelyen, hogy lehet kikapcsolódni és több aktuális téma is előjött.

Győr+ 2022.04.21.

Radnóti: nem sok városban van ennyi sportos fejlesztés!

Csütörtök reggel az alpolgármester vendégeskedett székházunkban. Radnóti Ákos, a Győr+ Rádióban egyebek mellett beszélt a szerdai meccs kimeneteléről, de azokról az eredményekről és fejlesztésekről is, melyek a sport területén számottevőek Győrben.

Győr+ 2022.04.13.

Rögtönzött lakógyűlésen segített Radnóti Ákos

Lakossági kéréssel fordultak Radnóti Ákos felé a Földes Gábor utca 8. szám alatt lakók. Az önkormányzati képviselő örömmel segített, egy rögtönzött lakógyűlésen megbeszélték a részleteket.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.27.

Győri alpolgármester a testvérváros ünnepén

Nem csak idehaza, a határon túli magyarlakta területeken, többek között Felvidéken is megemlékeztek 1956 hőseiről és áldozatairól. Dunaszerdahelyen október 22-én tartottak ünnepséget, ahol Győr alpolgármestere is beszédet mondott. Szeles Szabolcs a rendezvényen kiemelte, nekünk, magyaroknak együtt kell fejet hajtanunk mártírhalált halt honfitársaink előtt, akik életüket áldozták a szabadságharcért. Az alpolgármester a Győr Plusznak azt mondta, nagy megtiszteltetés volt beszélni a dunaszerdahelyi ünnepségen.

Hirdetés