Címke: alpolgármester
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.04.26.

Szeles: Most erősebbek vagyunk, mint amikor átvettük a stafétát!

Az elmúlt évek eredményeit értékelve, fejlesztéseket és jelentős beruházásokat felidézve szívesen mesélt Sziget, Újváros és Pinnyéd projektjeiről is Szeles Szabolcs pénteken a Győr+ Rádióban. Az alpolgármester önkormányzati képviselőként is fáradhatatlanul dolgozott a győriekért, a többi között azért, hogy az általa képviselt városrészek visszanyerjék dicső fényüket.

Bajzát Zsuzsi 2024.04.09.

Főszerepben az egészség és a családok

Stúdióbeszélgetésre érkezett kedd reggel a Győr+ Rádióba dr. Laczkovits-Takács Tímea. Az alpolgármestert a mindennapi feladatokról, és az elmúlt időszak fejlesztéseiről is kérdeztük a Juiceban.

Győr+ 2024.02.22.

Nehéz kezdés után bizakodó jövőkép – a Juice vendége volt dr. Pergel Elza alpolgármester

A Győr+ Rádió reggeli műsorának, a Juice-nak volt vendége dr. Pergel Elza. Az alpolgármester értékelte az elmúlt négy évet, és beszélt Győr kulturális és szociális életében elvégzett feladatairól is. Dr. Pergel Elza elmondta, hogy a választások előtti időszak nagyon megmozgatja a városházi dolgozókat, szakmai munka folyik. Az elmúlt ciklusban elért eredményeket fogják kiemelni kampányprogramjukban, hiszen a 2020 óta eltelt időszakról fantasztikus listát lehet összeállítani.

Herkely Ákos 2024.01.29.

Mélyinterjú az alpolgármesterrel

Dr. Laczkovits-Takács Tímea Győr alpolgármestere járt vasárnap reggel a Magunk Köztben és az egészségügyi, lakásügyi, környezetvédelmi, nemzetközi kapcsolatokhoz fűződő teendők, feladatok mellett elmesélte a közélet, politika iránti érdeklődésének kezdetét, miértjét.

Földvári Gabriella 2024.01.13.

Győr új alpolgármestere dr. Laczkovits-Takács Tímea

Dr. Laczkovits-Takács Tímea az új győri alpolgármester, aki azt követően került a városvezetésbe, hogy Radnóti Ákos új megbízatása miatt lemondott korábbi tisztségéről. Tímea rutinos, tapasztalt politikus, 2010 óta Ménfőcsanak önkormányzati képviselője. Alpolgármesterként az egészségügyi, szociális, lakásügyi feladatok mellett az Egészséges Városok Programért, a nemzetközi kapcsolatokért és a környezetvédelemért is felel.

Zombai-Kovács Ákos 2024.01.08.

Új alpolgármester, nagy tervekkel

Nagy elánnal, hatalmas lelkesedéssel és komoly tervekkel látott munkához Győr decemberben megválasztott, új alpolgármestere.

Herkely Ákos 2023.10.24.

Fontos a megértés és a szeretet

Városunk alpolgármestere, a Kereszténydemokrata Néppárt Győri Szervezetének elnöke dr. Pergel Elza fogadta el meghívásunkat a szombati Magunk Köztbe, és lendületesen válaszolt a sorjázó kérdésekre.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.14.

Szeles: igyekszünk minden kihívásra reagálni!

Hétfőn reggel látogatott rádiónk stúdiójába Szeles Szabolcs. A nyári, hétindító városvezetői viziten könnyed és komoly témákat is érintett az alpolgármester, így a költségvetés, de a közelgő Pinnyédi Hídpiknik is szóba került.

Győr+ 2023.02.22.

Dr. Pergel Elza volt a Konkrét vendége

Az alpolgármester látogatott a Győr+ TV stúdiójába, ahol Kárpát Zsolttal számos fontos témát érintettek. A Konkrétban szó esett a napokban elfogadott költségvetésről, és arról, hogy a többi között az energiaválság miatt rengeteg kihívással néz szembe az önkormányzat. Így kiderült az is, hogy a város kulturális és szociális intézményeinek fenntartása is nehézséget jelent.

Hirdetés