Címke: állatkert
Hirdetés
Győr+ 2023.11.03.

Rémisztő rendezvény a rendőrökkel

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a győri Xantus János Állatkertben tartott halloween-i eseményen vettek részt. Az egyenruhások sok érdekességgel készültek a rémisztő rendezvényre.

Németh Boglárka 2023.10.03.

Ma este Kifutón túl premier a Győr+ TV-ben!

Ma este 20:25 perckor érkezik a Kifutón túl legújabb része! Az állatkerti kalandokat bemutató magazinműsorban fontos témákat is érintünk ezúttal is.

Havassy Anna Katalin 2023.09.30.

A győri állatkert mindig jó választás!

Szerencsés helyzetben vannak a győriek, mert számos nagyszerű lehetőség közül válogathatnak, ha szeretnének kikapcsolódni. Az egyik legnépszerűbb családos helyszín a Xantus János Állatkert, amely szuper programokkal, csodás állatokkal vár kicsiket és nagyokat.

Győr+ 2023.04.06.

Húsvéti programok Győrben

Rengeteg színes programot szerveznek húsvét alkalmából Győrben. A belvárosban található Húsvéti Vásár egészen szombatig várja az érdeklődőket, de állatkerti, bábszínházi, szabadtéri és egyházi események közül is választhatnak az érdeklődők.

J. Kovács Andrea 2022.12.21.

Babyboom az állatkertben

Sajtótájékoztatón mutatta be a Győri Állatkert a legfiatalabb lakóit, Spookyt, a pingvint, az apró csimpánzot és a csöppnyi földimalacot, akinek a névadójára később kerül sor.

Hirdetés