Hirdetés
Címke: állatkert
Hirdetés
Xantus János Állatkert 2022.06.19.

A fehér oroszlán legendája

Afrika távoli tájaira kalauzol bennünket a győri állatkert, ahol találkozhatunk az állatok királyával is. Itt azonban nem hagyományos oroszlánokról van szó. Különleges, vajszínű bundájukra és jégkék szemükre minden látogató rácsodálkozik. Kik is ők valójában?

Bajzát Zsuzsi 2022.06.08.

Kifutón túl – a szerkesztő szemével

Az állatkertek különleges, sokszor egzotikus világa biztosan sokakat elgondolkoztatott már. Vajon milyen lehet ott dolgozni, együtt élni az állatokkal, követni a mindennapjaik alakulását, táplálni, gondozni őket? Ezekre a titkokra derít fényt a Győr+TV vadonatúj magazinműsora, amelynek szerkesztője Németh Bogi. Kolléganőnk a Győr+Reggeliben mesélt az első forgatások élményeiről.

Győr+ 2022.04.24.

Helikopter szállt le az állatkertben

A Xantus János Állatkert lakói már hozzászoktak a furcsa zajokhoz. A gibbonok minden reggel dalra fakadnak. Az oroszlánok bömbölnek, a vadkutyák nyüszítve játszanak egymással. De senki sem számított arra az ütemes hangra, amely a magasan az állatkert felett keringő gépmadárból eredt. Természetesen nem igazi helikopterről van szó. A történet, amit egyenesen Afrikából hozott magával, viszont nemcsak valóságos, hanem messzemenően fontos is.

Győr+ 2022.03.12.

Színes programokkal vár az állatkert!

Március 12-én, 13-án, 14-én, és természetesen 15-én is színes és izgalmas programokkal, újdonságokkal várja látogatóit a Győri Állatkert.

Ficsór Dávid 2021.11.02.

Állati jó Halloween az állatkertben

Évek óta hatalmas érdeklődés övezi a győri Xantus János Állatkert Halloween estjét, ez pedig idén sem volt másként. Rengetegen vettek részt az egész napos programon, ami sok izgalmas és látványos elemmel várta a látogatókat.

Földvári Gabriella 2021.10.25.

Halloween az állatkertben

Egyedülálló élmények tárulnak mindazok elé, akik október 31-én a győri állatkertbe látogatnak. Nemcsak meghosszabbított nyitva tartással (10:00- 21:00-ig), hanem borzasztóan jó programokkal is várják a szórakozni vágyókat.

Kárpát Zsolt 2021.08.17.

Élményt ajándékoztak a gyerekeknek

50 állatkerti belépőt ajándékozott hátrányos helyzetű gyerekeknek az egyik győri székhelyű személy- és vagyonvédelmi cég. A Család-és Gyermekjóléti Központ pedig abban segített, hogy olyan gyerekek kapják meg a belépőket, akik más módon nem juthatnának el a létesítménybe. Az állatkertben a gyerekek így egy élménnyel teli napot tölthettek el.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat