Címke: állat
Hirdetés
Fotó és szerző: J. Kovács Andrea 2023.06.13.

Kormi otthonra vágyik

A Győr+ Mancsok gazdikereső rovatában most egy apró, vagány négylábú sorsát szeretnénk jobbra fordítani. Bár menhelyi gondozói szeretik és gondját viselik, ő igazi otthonra vágyik, olyanra, ami egyszer már megadatott neki.

Bajzát Zsuzsi 2023.04.28.

A tudatos állattartás nem szezonális

Míg korábban a tavasztól-őszig tartó időszakot neveztük kullancsszezonnak, ma már felelőtlenség lenne csak ilyenkor foglalkozni a védekezéssel. Az évek alatt annyit változtak a körülmények, hogy gyakorlatilag egész évben gondoskodnunk kell kedvencünk kullancsvédelméről.

Győr+ 2023.04.05.

Támogatókat vár a Puha Praclik Egyesület

A Győri Puha Praclik Egyesület, mint minden hónapban, így most is megszervezi a havi rendszerességű eledelgyűjtését. A márciusi alkalom sajnos nem sikerült olyan jól, mint ahogy arra számítottak, így csak egyheti élelemellátásra valót sikerült összegyűjteni.

Garamvölgyi Imre 2022.09.06.

A tett életet ment

Kétféle ember létezik. Az egyik elmegy mellette, a másik pedig tenni akar, ha elhagyott, beteg, sérült vagy épp rászoruló állatot lát. Hála az Istennek, egyre többen vagyunk ebben a kis országban, aki szívesebben gondolja magát a második kategóriába tartozónak.

Hirdetés