Támogatókat vár a Puha Praclik Egyesület

Győr+ Győri Puha Praclik Egyesület
2023.04.05. 10:46

A Győri Puha Praclik Egyesület, mint minden hónapban, így most is megszervezi a havi rendszerességű eledelgyűjtését. A márciusi alkalom sajnos nem sikerült olyan jól, mint ahogy arra számítottak, így csak egyheti élelemellátásra valót sikerült összegyűjteni.

A napokban megérkeztek a csapathoz a praclitavasz első cicahírnökei, az alig 4 napos pici cicák, akiket nem meglepően egy szemétkupac mellől szedett össze egy fiatalember. Mivel hamarosan még a plafonról is pici cicák fognak lógni, és egyre több beteg cica kerül a gondozásukba, így most a megszokottnál sokkal nagyobb szükségük van a támogatókra.

A macskaeledel árak még mindig csak felfelé mennek, ezért egyre nehezebb számukra a cicák ellátása, de ettől függetlenül mindent megtesznek értük és vállvetve, törhetetlenül haladnak előre a cicákért és egy jobb jövőért. Sajnos ahogy elfogy az élelem, onnantól kezdve a többi időszakot a praclis kasszából kell finanszírozniuk, amiből az orvosi költségeket és az ivartalanítást is szokták fizetni.

A következő eledelgyűjtés április 8-án lesz 10:00 – 17:00 óra között a megszokott helyen, a Fehérvári út 3. szám alatt lévő INTERSPAR-nál, ahol szívesen fogadnak jó minőségű felnőtt és junior száraz és nedves macskaeledelt, kutyapelenkát, Royal Canin cicatápszert, puha plüssöket, pokrócokat, tisztítószereket, és macskaalmot, amiből sosincs elég.

A Győr+ Reggeliben készített beszélgetést itt hallgathatják vissza:

Kapcsolódó témák: #állat | #macska |