Címke: alkohol
Hirdetés
Győr+ 2023.11.27.

Fontosabb volt a cigi és az alkohol: súlyosan elhanyagolták gyerekeiket a szülők, most felelniük kell!

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy párral szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette bűncselekmények miatt, akik közös kiskorú gyermekeiket penészes falú és padlózatú, hideg ingatlanban nevelték. A gyermekek fizikailag és érzelmileg is elhanyagoltak voltak az alkoholizálás, dohányzás és szerencsejáték terhelte hét tagú családban.

Havassy Anna Katalin 2023.07.12.

Nyár, strand, grillezés: na de milyen sört igyunk, hogy minden jó legyen?

A kérdést nyilván nehéz eldönteni, mert az ízlés egy fránya tulajdonság. Viszont vannak szakértők, akik tudnak segíteni egy kicsit terelgetni az ízlelőbimbóinkat és véleményükkel hozzátesznek ahhoz, hogy a nyári sörözések még kellemesebbek legyenek. Martinkovics Oszkár söröző tulajdonos és sörfőző volt segítségünkre az eligazodásban.

Győr+ 2023.06.12.

A pillanatot élvezd, ne az italt!

A tudatos alkoholfogyasztás több, mint egy kósza elmélet. Egyszerűen fogalmazva, az egész arról szól, hogy gondolkodjunk ivás közben. A tudatos ivás nem az alkoholról való leszokást jelenti, hanem azt, hogy tudatában legyünk annak, hogy mennyi alkoholt iszunk, és annak milyen hatása van ránk az adott pillanatban.

Havassy Anna Katalin 2023.05.09.

Belátta, hogy alkoholista? Van segítség!

Anonim alkoholisták. Ugye, hogy többnyire egy amerikai filmben látott jelenet ugrik be róluk? Pedig Magyarországon is vannak, sőt Győrben is. Egyre többen, szerencsére. S hogy miért szerencsére? Mert ők már túljutottak talán a legnagyobb földi poklon és szívesen beszélnek a küzdelemről. Őszintén, bátran, nem szépítve semmit. Magukért és egymásért.

Győr+ 2023.03.30.

Esetleg egy „tüske” áfamentesen?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy olyan lakótelepi italbolt mögötti vállalkozást vizsgált, amely bevallási adatai alapján leginkább más uniós tagállamokba értékesített. A vállalkozó hiába trükközött, végül komoly összeget, több mint 10 millió forintot kellett megfizetnie.

Havassy Anna Katalin | Illusztráció: Depositphotos 2023.02.21.

Az alkoholizmus nagyobb veszély, mint gondolnánk

Megtartotta egynapos műhelytalálkozóját az Anonim Alkoholisták Pannon Régiójának csoportjai és Választmányi Szolgálata február 18-án szombaton. A Lépjünk Együtt Nap elnevezésű programra sokan érkeztek, olyanok is, akik fontosnak érzik, hogy segítsék az Anonim Alkoholisták közösségét.

Hirdetés