Címke: alkohol
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.05.17.

Ismert rockzenekar kampányolt a józan élet mellett

A külföldön is ismert és elismert Dirty Slippers pop-rock zenekar ismét Győrbe érkezett a Suliturné programjával, amely Európa egyetlen méhnyakrák-, drog- és alkoholellenes prevenciós koncertje és előadása. Most a Győri SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Technikumba látogattak, és hívták fel a fiatalok figyelmét a józan életre.

Havassy Anna Katalin 2024.03.14.

Egyetemistáknak tartottak előadást az ittas vezetés témakörében

A Széchenyi István Egyemre hívtak és vártak minden érdeklődőt március 13-án, ahol Rosta Roland rendőr őrnagy VMKBB titkár tartott előadást az ittas járművezetés ellenőrzésének gyakorlati tapasztaltairól, illetve statisztikai adatokkal is alátámasztotta annak fontosságát, hogy ittasan senki se üljön volán mögé.

Győr+ 2023.11.27.

Fontosabb volt a cigi és az alkohol: súlyosan elhanyagolták gyerekeiket a szülők, most felelniük kell!

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy párral szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette bűncselekmények miatt, akik közös kiskorú gyermekeiket penészes falú és padlózatú, hideg ingatlanban nevelték. A gyermekek fizikailag és érzelmileg is elhanyagoltak voltak az alkoholizálás, dohányzás és szerencsejáték terhelte hét tagú családban.

Havassy Anna Katalin 2023.07.12.

Nyár, strand, grillezés: na de milyen sört igyunk, hogy minden jó legyen?

A kérdést nyilván nehéz eldönteni, mert az ízlés egy fránya tulajdonság. Viszont vannak szakértők, akik tudnak segíteni egy kicsit terelgetni az ízlelőbimbóinkat és véleményükkel hozzátesznek ahhoz, hogy a nyári sörözések még kellemesebbek legyenek. Martinkovics Oszkár söröző tulajdonos és sörfőző volt segítségünkre az eligazodásban.

Győr+ 2023.06.12.

A pillanatot élvezd, ne az italt!

A tudatos alkoholfogyasztás több, mint egy kósza elmélet. Egyszerűen fogalmazva, az egész arról szól, hogy gondolkodjunk ivás közben. A tudatos ivás nem az alkoholról való leszokást jelenti, hanem azt, hogy tudatában legyünk annak, hogy mennyi alkoholt iszunk, és annak milyen hatása van ránk az adott pillanatban.

Havassy Anna Katalin 2023.05.09.

Belátta, hogy alkoholista? Van segítség!

Anonim alkoholisták. Ugye, hogy többnyire egy amerikai filmben látott jelenet ugrik be róluk? Pedig Magyarországon is vannak, sőt Győrben is. Egyre többen, szerencsére. S hogy miért szerencsére? Mert ők már túljutottak talán a legnagyobb földi poklon és szívesen beszélnek a küzdelemről. Őszintén, bátran, nem szépítve semmit. Magukért és egymásért.

Hirdetés