Címke: Áldozatok Világnapja
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.02.23.

A csütörtök kiemelten a bűncselekmények áldozatainak megsegítéséről szólt

Minden egyes nap fontos foglalkozni a bűncselekmények áldozataival, de február 22-ét Magyarországon is az ő napjukká tették, már évtizedekkel ezelőtt. Ennek apropóján a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szervezésében prevenciós programot tartottak az Árkád Győr bevásárlóközpontban.

Havassy Anna Katalin 2024.02.22.

Előzzük meg az áldozattá válást!

Az Európa Tanács 1990. február 22-én tette közzé a bűncselekmények áldozatainak chartáját. Ezt a napot Európa több országa, így Magyarország is a bűncselekmények áldozatainak napjává nyilvánította. A legfontosabb üzenet pedig az: előzzük meg, hogy áldozattá váljunk és merjünk segítséget kérni!

Győr+ 2024.02.20.

Áldozatok világnapja: prevenciós program Győrben

Február 22-e a bűncselekmények áldozatainak világnapja. Ebből az alkalomból a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós programra várja az érdeklődőket a győri Árkádba.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.02.20.

Áldozatok Világnapja: van segítség!

Van segítség a bűncselekmények áldozatai számára, többek között ez is kiderült a napokban, a rendőrség Áldozatok Világnapjához kapcsolódó nyílt napján. A rendezvény főszervezője, a megyei rendőrség bűnmegelőzési osztályvezető helyettese kiemelte, jogi, anyagi, fizikai és pszichológiai területen is kérhetnek támogatást a bűncselekmények áldozatai, Győrben és a vármegyében is.

Hirdetés