Címke: áldás
Hirdetés
Győr+ 2023.08.23.

Jubiláns házaspárok hálaadása

Szeptember 2-án 10.00 órakor a Püspökvár udvarában tartják a Jubiláns házaspárok hálaadását azok számára, akik ebben az esztendőben ünneplik szentségi házasságkötésük 5., 10., 15. (stb.) évfordulóját.

Fotó és szöveg: N. B. / J. K. A. 2023.02.14.

Megáldották a házaspárokat

A Házasság hetének második napján a győri bencés templomban katolikus, evangélikus, református papok és lelkészek áldották meg a délután folyamán betérő házaspárokat.

Kárpát Zsolt 2022.02.15.

Megáldották a házaspárokat

Több tucat házaspár vett részt az idei győri Házasság Hete nyitórendezvényén. A Széchenyi téri bencés templomban három történelmi egyház lelkészeitől kérhettek a házaspárok megerősítő áldást. A szervezők ebben az évben is sok-sok olyan programmal várják az érdeklődőket, amelyekből kiderül: a házasság két ember között a legerősebb és a legfontosabb kötelék, és ez a kapcsolat teheti teljessé és boldoggá az életünket.

J. Kovács Andrea 2021.12.10.

Áldás az apákra

December 12-én, vasárnap 10 órakor szentmisét mutat be a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban Veres András megyéspüspök, amelyen lezárja a Szent József-évet. A szentmise végén a főpásztor megáldja a jelen lévő édesapákat.

Hirdetés