Címke: albérletárak
Hirdetés
Győr+ 2024.03.12.

180 ezer forintba kerül egy átlagos albérlet Győrben

Egy év alatt harmincezer forinttal nőtt a lakások- és házak átlagos havi albérleti díja a vármegyeszékhelyen. Győr ezzel Székesfehérvár és Debrecen után a harmadik legdrágább vidéki település.

MTI 2023.07.25.

A fővárosban 240 ezer, Győrben 185 ezer az átlagos albérleti díj

A fővárosban az átlagos havi albérleti díjak meghaladják a 200 ezer forintot, erre rakódnak rá a közüzemi számlák és a kaució is, amely most 2-3 havi bérleti díjnak felel meg - közölték a felvételi ponthatárok szerdai kihirdetésével induló albérletpiaci főszezonról az MTI által megkérdezett ingatlanpiaci szakértők.

Győr+ 2023.07.17.

Pörgős lesz az idei albérletszezon

Idén elszakadt egymástól a lakóingatlan-piac két meghatározó része. Az eladó lakások iránti kereslet stagnál és a lakások drágulása is megállt, a kiadó lakóingatlanok piaca viszont fokozatos élénkülést mutat - áll az ingatlan.com elemzésében, amely a felsőoktatási ponthatárok jövő csütörtöki kihirdetésével elrajtoló albérletszezon apropóján ismerteti a piaci trendeket, egyúttal bemutatja, hogy Budapesten és az egyetemvárosokban mire számíthatnak a bérlőjelöltek.

Mireider Máté 2023.05.15.

Sok új lakást adnak el Győrben, albérlőroham jöhet a nyáron

Közzétette lakáspiaci statisztikáját a KSH. A tanulmányból kiderül: a lakáspiaci forgalom ötödével esett vissza a tavalyi év utolsó negyedére, Budapest kivételével mindenhol zsugorodott a piac, de az árak így is növekedtek éves tekintetben. Győr a harmadik helyen végzett az új építésű lakások eladását tekintve.

Győr+ 2023.01.25.

Győrben is csökkenni kezdtek az albérletárak

Fordulat történt az országos és a budapesti albérletpiacon, tavaly decemberben havi szinten csökkentek a bérleti díjak - derül ki a KSH-ingatlan.com lakbérindexéből. Az elemzésből kiderül továbbá, hogy januárban milyen bérleti díjakkal találkozhattak a bérlőjelöltek a kínálati piacon.

Hirdetés