Gazdaság

Új vezérigazgató a Waberer’s élén

Győr+
2021.09.01. 15:40

A korábbi vezérigazgatói pozíciót betöltő Erdélyi Barnát a társaság közgyűlése augusztus 31-ével az igazgatóság tagjává választotta, igazgatósági tagként továbbra is aktívan részt vesz a vállalat irányításában, elsődlegesen a cég további sikeres terjeszkedéséért és partnerkapcsolataiért felel.

Hirdetés

A struktúraváltás célja, hogy a cégcsoport ne csupán Európa egyik vezető fuvarozó cége és Magyarország piacvezető logisztikai vállalata legyen, hanem a Waberer’s a régió domináns logisztikai szereplőjévé válhasson – írja a cég elektronikus közleményében.

Barna Zsolt korábban a cégcsoport Regionális kontrakt logisztikai üzletág, vagyis a WSZL (Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.) ügyvezetőjeként bizonyított – irányítása alatt vált a WSZL Magyarország első számú fuvarozó vállalatává és logisztikai szolgáltatójává. A Waberer’s-Szemerey Logisztika Győrben is szolgáltat, egyik fő partnere az Audi Hungária, ahol nagyjából 1500 dolgozóval vannak jelen.

Erdélyi Barna megbízatása a Waberer’s jelentős transzformációs folyamatainak teljesítésére szólt. Ez a folyamat kiváló eredménnyel le is zárult, erről tanúskodnak a cégcsoport által augusztus elején közétett féléves számok – részletezi a közlemény.

A Waberer’s csoport CFO pozícióját továbbra is Tóth Szabolcs tölti be.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Audi | #gazdaság |