Videó – Többször is a falnak csapódtak: elképesztő autós üldözés az M2-esen

Győr+
2023.08.02. 09:57

A Facebookon megjelent videón látszik, hogy többször is a sávokat elválasztó falnak csapódik egy, a rendőrök által üldözött autó. A megállítási manőverek végül sikerrel jártak.

A videó a Polgár Sándor nyilvános csoportja nevű Facebook-csoportban jelent meg tegnap. A videó mellé írt szöveg szerint aznapi esetről van szó, és Dunakeszi környékén történt.

Az esettel kapcsolatban közleményt adott ki a a Központi Nyomozó Főügyészség. A közlemény szerint a  rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak, mely során hang és fényjelzésekkel próbáltak megállítani egy férfit – ő ezeket figyelmen kívül hagyva, esetenként 200 km/óra sebességgel autózott tovább. Amikor a férfi a forgalom miatt lassított, a rendőrautó a követett személy elé került. Közben megérkezett a rendőri erősítés, így már két szolgálati gépjárművel próbálták megállítani az autóst.

A menekülő megállítása után az egyik rendőr a szolgálati fegyvert elővéve felszólította a férfit, hogy szálljon ki a kocsijából, aminek nem tett eleget, így az elkövetőt autójából kihúzták. A gyanúsított ekkor sem mutatott együttműködést, azt kiabálta a rendőröknek, hogy „megdöglenek”

Kapcsolódó témák: #autós üldözés | #közlekedés | #rendőrség |