Hirdetés
Előrejelzés

Szeles lesz az ünnepi hétvége, többfelé csapadékkal

Illusztráció: depositphotos.com
Győr+
2022.04.16. 09:07

Az északias szelet élénk és erős, északkeleten viharos lökések kísérhetik.

Hirdetés

Nagyszombaton főként északnyugaton számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol gyakran erősen megnövekedhet a felhőzet, és eső, zápor is kialakulhat, néhol esetleg az ég is megdörrenhet. Az északias szelet élénk, erős, a Dunántúlon többfelé, valamint északkeleten viharos lökések kísérhetik. Délután 10-15 fokra van kilátás.

Húsvét vasárnapján a napos-gomolyfelhős időben a Dunától keletre számíthatunk elszórtan záporokra napközben. Az északi-északkeleti szél élénk, erős, helyenként viharos lesz. Hajnalban -4 és +4, délután 9 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Húsvéthétfőn is napos-gomolyfelhős időben lesz részünk, egy-egy futó zápor elszórtan fordulhat elő. Továbbra is élénk, erős lesz az északi szél. Reggelre többfelé csökkenhet kevéssel fagypont alá a hőmérséklet, de a fagyzugos északi völgyekben akár -5 fok is lehet. Délután 9-13 fokot mérhetünk.

Hirdetés

Kedden és szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég, de csak szórványosan fordulhat elő kevés csapadék. Az északias szél valamelyest csillapodik, de még időnként élénk lehet. Kedden 8-12, szerdán 12-17 fok közé melegedhet a levegő.

Forrás: idokep.hu

Kapcsolódó témák: #Győr-Moson-Sopron | #időjárás | #Magyarország |
likeold
a fb oldalunkat