Hirdetés
Üvegszilánkok

Sokkoló utazás: öngyilkosjelölt férfi törte be a vonat ablakait Mosonmagyaróvárnál

Illusztráció: Pixabay
Szigeti Sándor
2022.05.12. 06:30

Az emberek sírtak, többen a vécébe menekültek. Megrázó és felkavaró utazásról számolt be a Győr+ Média egyik olvasója.

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, szerdán kora este rendőri intézkedés miatt állt a vasúti forgalom Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom között, hosszas késések alakultak ki.

Bár részletesebb tájékoztatás eddig nem érkezett az esetről, cikkünk megjelenése után jelentkezett egy olvasónk, aki a vonaton utazott és elmesélte, mi történt:

Hirdetés

Nem sokkal fél hat után szálltam fel Hegyeshalomban és az első megállóig, Levélig eseménytelenül telt az út. Levélről továbbindulva Győr felé aztán egyszer csak hosszas és hatalmas dudálás hallatszott. A vonat vészfékezni kezdett majd megállt. Elől ültem és azt láttam, hogy egy férfi éppen csak elugrik a vonat elől” – kezdte a felkavaró eset részleteit névtelenséget kérő olvasónk, aki helyszíni fotókat is küldött a Győr+ Médiának.

Fotó: Olvasónk

A vonat pár perc múlva továbbindult, majd Mosonmagyaróvár előtt ismét megállt. Az rémisztette meg igazán az utasokat, mi ekkor történt.

„Nem tudom hogyan, de a férfi, aki korábban elugrott a szerelvény elől, beérte a várakozó a vonatot. Csurom vér volt, a ruhája szakadt, látszott rajta, hogy zavart és elvesztette a józan eszét. Köveket szedett össze a töltésről, majd azokkal egymás után elkezdte bedobálni a vonat ablakait. Volt olyan kocsi, aminek az összes ablakát betörte.”

„A szanaszét repülő üvegszilánkok elől néhányan a vécékbe menekültek. Eközben a férfi a vérével angol szavakat írt fel a kocsik oldalára. Többen sírtak, zokogtak, borzalmas volt átélni ezt az egészet.” – mesélte olvasónk.

Az utas elmondása szerint a dühöngő férfit végül a kiérkező rendőrök fékezték meg és fogták el, akikkel együtt orvos is érkezett a helyszínre. A vonat ezután futott be a mosonmagyaróvári állomásra, ahol leszállították az utasokat. Olvasónk, aki fél hatkor indult Hegyeshalomból, végül egy másik vonattal, este kilenc óra után ért haza Győrbe.

Fotó: olvasónk

Megrázó és felkavaró út volt, amit egészen biztosan nem felejtek el még egy jó darabig. Úgy tudom, senki nem sérült meg, de nem sokon múlt, hogy nagyobb baj történjen – összegezte a történteket olvasónk.

Amint érkezik hivatalos tájékoztatás is az ügyről, cikkünket frissítjük.

Figyelem! Ha úgy érzi, hogy Ön vagy más személy bajban van és segítségre van szüksége, hívja az ingyenesen elérhető, non-stop Lelki Elsősegély Szolgálatot a 116-123 vagy 06 (80) 810-600 illetve a 06 (80) 505-599 telefonszámon. E-mail: sos116123@gmail.com Weboldal: https://sos116-123.hu/

Korábban a témában:

likeold
a fb oldalunkat