Mennyiségi korlátozásokat vezetett be a Lidl

Fotó: Győr+
Győr+
2022.06.29. 15:57

Több olvasónk jelezte, hogy egyes termékekből csak korlátozott mennyiségben vásárolhatott a Lidl üzleteiben. Megkérdeztük az áruházláncot az ügyben.

„Áruházainkban jellemzően az árstoppal érintett árucsoportok esetében vezettünk be mennyiségi korlátozást.” – mondta el a Győr+ Média kérdésére Tőzser Judit.

A vállalati kommunikációs cégvezető hozzátette: mindent megtesznek annak érdekében, hogy az áruellátás folyamatosan biztosított legyen, ugyanakkor az utóbbi hónapokban az tapasztalható, hogy többszörös az érdeklődés az árstoppal érintetett termékek iránt.

Bár sok esetben jelentősen nagyobb mennyiségű termék rendelkezésreállásáról gondoskodunk, a megnövekedett kereslet okán van, hogy ez is kevésnek bizonyul. Ezen felül az ellátási láncban adódó problémák miatt egyes papír termékekre (pl.: WC papír, papír zsebkendő), valamint néhány konzervre (pl. őszibarack, csemege uborka) vezettünk be mennyiségi korlátozást annak érdekében, hogy vásárlóinkat folyamatosan ki tudjuk szolgálni. ” – emelte ki Tőzsér Judit.

Kapcsolódó témák: #élelmiszerárstop | #Magyarország |