Hirdetés
Összefogás

Köszönetet mondott a feljelentett mentőápoló

Fotó: OMSZ
HAK
2021.04.08. 18:24

Ahogy arról ma a Győr+ Online is beszámolt, érhetetlen eset történt húsvéthétfőn az Országos Mentőszolgálat egy mentőápolójával. Az ország összefogott a mentőkért, az említett ügyben érintett mentőápoló pedig meghatottam mondott köszönetet.

Hirdetés

Csütörtök reggel mi is beszámoltunk róla, hogy a magyar társadalom nagy része elítélte annak a személynek a cselekedét, aki húsvéthétfőn a mentőkhöz fordult panasszal, mert látta, amint egy mentőautó legénysége hamburgert vásárol ebédre.

Az összefogás sem maradt el és számos vendéglátóhely biztosította a mentőket, hogy náluk nagy kedvezménnyel, vagy éppen ingyen fogyaszthatnak. Így a saját eszközükkel mutatták meg: a feljelentő igencsak magára maradt a véleményével, hiszen a többség igenis becsüli és elismeri az életért, az egészségért végzett munkájukat.

Hirdetés

Most az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook odalán megszólalt Buvár Mariann, az a mentőápoló, aki érintett volt a hamburgervásárlásban, s meghatódva mondott köszönetetet mindenkinek.

„KÖSZÖNJÜK! Még Buvár Mariann mentőápoló bajtársnőnket is meghatotta az a példátlan társadalmi összefogás, amit egy méltatlan panaszlevél váltott ki a napokban. Köszönetében ígéri, továbbra is helyt fognak állni bajtársaival! Köszönjük a támogatást! – olvasható a bejegyzésben.

Kapcsolódó témák: #OMSZ | #összefogás |
likeold
a fb oldalunkat