Hirdetés
Rendőrség

Szegedi emberölés – Friss információk

Fotó: police.hu
MTI
2021.06.21. 07:39

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombat éjszaka Szegeden - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Hirdetés

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombat éjszaka Szegeden – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte: a férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyében találták meg.

Hirdetés

A férfi szombat éjjel több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre vasárnap este a hozzátartozók találtak rá. A nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatását a Terrorelhárítási Központtal közösen haladéktalanul elkezdték.

Hétfő délelőtt a Készenléti Rendőrség helikopteréről észrevették a gyanúsított autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfi holttestét is.

Előzmény:

A nőre és a férfira június 20-án az esti órákban találtak rá egy belvárosi lakásban. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – tette közé a police.hu tegnap este 21:30-kor.

Hajnali 4-kor azonban már névvel és fotóval egészítették ki a felhívást, dr. Vitális Dániel Attila ellen. A 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével – írja a rendőrség. A férfiről készült képet ide kattintva tekinthetik meg.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon! A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Fontos, hogy ne próbálják meg feltartóztatni, értesítsék a rendőrséget!

– figyelmeztet a rendőrség.

Kapcsolódó témák: #nyomozás | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat